Ontvang een Echo Dot voor 99 cent bij aankoop van Amazon Music Unlimited voor 2 maanden

echo dot 3rd gen primary

Als je het volume in augustus wilt oppompen, heeft Amazon een deal voor je. De online retailer biedt een Echo Dot van de derde generatie aan voor $ 0,99 wanneer je je vooraf abonneert op twee maanden Amazon Music Unlimited, met automatische verlenging voor de volgende maanden. Alles bij elkaar betaal je $ 17 (niet-Prime-leden betalen misschien een paar dollar meer), wat $ 33 goedkoper is dan de gebruikelijke $ 50 voor alleen de Echo Dot. De deal is alleen voor nieuwe gebruikers en u kunt uw abonnement op elk gewenst moment annuleren.

[ Want more great deals? Check out TechConnect, our home for the best tech deals, all hand-picked by the PCWorld, Macworld and TechHive editors. ]

Amazon Music Unlimited is de muziekabonnementsservice van de retailer met een bibliotheek van 60 miljoen nummers. De service kost $ 8 per maand voor Prime-leden, terwijl niet-Prime-leden $ 10 betalen.

De huidige versie van de Echo Dot is een uitstekende kleine slimme luidspreker. Toen we het eind 2018 beoordeelden, gaven we het een Editors’ Choice Award en een beoordeling van 4 van de 5 sterren.

Het geluid is niet iets om enthousiast over te worden, maar het is goed voor zijn klasse. Het kan ook worden geïntegreerd met veel smart home-apparaten van derden, evenals met Amazon’s selectie van acquisities van smart home-merken, zoals Ring en Eero.

Het is een uitstekende deal, en het is niet de enige die beschikbaar is. Als je twee maanden Amazon Music Unlimited wilt krijgen en nog eens $ 10 wilt betalen. Verwijder niet-productlink, je kunt de Echo Dot met klok krijgen. Het is net als de derde generatie Echo Dot … maar met een klok.

[Today’s deal: Two months of Amazon Music Unlimited and Amazon Echo for $17 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like