Ontvang drie TP-Link Kasa slimme schakelaars voor slechts $ 45

kasasmartswitches

Doe je je lichten nog steeds met de hand aan alsof het de 20e eeuw is? Vandaag heb je de kans om je bij de toekomst aan te sluiten met deze geweldige Amazon-deal. De online retailer verkoopt een drie-pack Kasa Smart Light Switches van TP-Link voor $ 45. Dit three-pack wordt meestal verkocht voor $ 55 tot $ 60, en dit is het laagste punt ooit. Individuele schakelaars kosten $ 20 per stuk, dus dit is een geweldige bundel als u meerdere schakelaars in uw huis wilt verfraaien.

Deze enkelpolige schakelaars hebben geen smart home hub nodig. In plaats daarvan maken ze rechtstreeks verbinding met uw wifi-netwerk via de Kasa-smartphone-app. De switches gebruiken 2,4 GHz wifi en integreren met Amazon Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing. Met de Kasa-app kun je de schakelaars ook op afstand bedienen of een planning instellen om ze in te schakelen voordat je thuiskomt.

Een ding om op te merken is dat uw aansluitdozen elk een neutrale draad nodig hebben om met de Kasa Smart Switches te werken. Dat zou geen probleem moeten zijn als je een huis uit de jaren 80 of later hebt. Oudere huizen hebben echter mogelijk een bezoek van de elektricien nodig voordat deze schakelaars werken. Voor de meeste mensen zouden deze schakelaars echter heel eenvoudig te installeren moeten zijn – en tegenwoordig zijn ze goedkoop.

[Today’s deal: Three-pack Kasa Smart Switches for $45 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like