Ontspan en laat deze robotstofzuiger van $ 150 voor je schoonmaken

sharkionav752

We hebben nog een kans om je voeten omhoog te leggen als het tijd is om te stofzuigen. Amazon verkoopt de Shark Ion AV752 robovac voor $ 150. Dat is de laagste prijs ooit en ver onder de $ 220 waarvoor het net werd verkocht. Spring erop als je het wilt. Dit is een eendaagse uitverkoop, waarbij de deal op maandagavond net voor middernacht Pacific Time eindigt.

De Shark Ion AV752 beschikt over Wi-Fi-connectiviteit voor het plannen van schoonmaaktijden vanaf uw smartphone. Het integreert ook met Amazon Alexa en Google Assistant voor on-demand reiniging via spraakbesturing.

Dit vacuüm heeft een looptijd van 120 minuten en gebruikt drie soorten borstels voor solide reiniging, waaronder zijborstels, kanaalborstels en een borstelrol voor meerdere oppervlakken. De stofzuiger bevat ook richel- en trapdetectie om te voorkomen dat hij morst.

Dat is het zowat voor functies. Luxe extra’s zoals intelligente navigatiemapping of een dweilfunctie vind je bij deze stofzuiger niet. Wat u krijgt zijn alle basisvoorzieningen plus Wi-Fi-connectiviteit voor een betaalbare prijs. Met de deal van vandaag is die prijs nog beter, maar je moet de deal voor middernacht Pacific Time met een klik sluiten.

[Today’s deal: Shark Ion AV752 for $150 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like