Ons favoriete budget slimme slot, het Wyze Lock, is nog nooit zo goedkoop geweest

wyze lock and gateway

Ons favoriete budget slimme slot is vandaag beschikbaar voor de beste prijs. Wyze Labs via Amazon verkoopt het Wyze Labs Wyze Lock voor $ 90. Dat is de laagste prijs die we hebben gezien en beter dan de $ 108 waarvoor het gewoonlijk wordt verkocht.

We hebben de Wyze Lock in februari beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren. “Wyze blijft heersen over de budget smart home-wereld met dit goede slot dat de helft van de prijs is van sommige concurrenten”, zeiden we. Dat klinkt als vage lof, maar het is ook de belofte van Wyze-producten. Het biedt capabele smart home-apparaten tegen bodemprijzen. Dat betekent meestal compromissen, en in dit geval betekent het heel weinig extra voordelen.

Het Wyze-slot vervangt uw nachtschoot niet en is in plaats daarvan een retrofit-product dat op de achterkant gaat, terwijl het originele voorste deel van het slot blijft. Wyze zegt dat het op de meeste eencilinder nachtschoot past.

Het slot kan detecteren of de deur open of gesloten is op basis van zijn positie, en het bevat een automatisch vergrendelingsmechanisme. Wyze heeft ook een geofencing-functie toegevoegd die de deur automatisch ontgrendelt wanneer je in de buurt bent, en er is ook gedetailleerde logging als je het nodig hebt.

Het is een mooie, budgetvriendelijke toevoeging aan een slim huis en je zult het waarschijnlijk een tijdje niet voor een betere prijs zien.

[Today’s deal: Wyze Lock for $90 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like