Nu kunt u DirecTV-filmaankopen toevoegen aan uw Movies Anywhere digitale locker

movies anywhere screen pass

Movies Anywhere, het digitale kluisje voor films die zijn gekocht op verschillende online platforms, heeft zojuist een andere retailer aan zijn selectie toegevoegd: DirecTV.

DirecTV voegt zich bij acht andere digitale filmretailers wiens aankopen worden gesynchroniseerd met de online catalogus van Movies Anywhere, waaronder iTunes, Amazon Prime Video, Vudu, Xfinity, Google Play/YouTube, Microsoft Movies & TV, FandangoNow en Verizon Fios TV.

Movies Anywhere, eigendom van Disney, viert de gelegenheid met een stimulans voor nieuwe en bestaande gebruikers die een nieuwe (en deelnemende) digitale winkelier aan hun account toevoegen, in de vorm van een gratis digitale Warner Bros.-film, hoewel je moet kiezen uit een selectie van vijf, waaronder en . Alle vijf de films zijn beschikbaar in 4K. De aanbieding loopt tot en met 9 september.

Movies Anywhere, opgericht in 2014, is een digitale kluis voor online filmaankopen, waarmee u uw digitale filmcollectie – of in ieder geval het grootste deel ervan – kunt synchroniseren met alle online retailers (inclusief, vanaf nu, DirecTV) die samenwerken met de dienst.

Dat onderscheid “het meeste” (in termen van je filmcollectie) is een belangrijke. Hoewel de meeste grote Hollywood-studio’s overeenkomsten hebben met Movies Anywhere, waaronder Sony Pictures Entertainment, Universal, Disney (die Movies Anywhere bezit) en Warner Bros., zijn er enkele opmerkelijke holdouts, zoals Paramount, Lionsgate en MGM. Dat betekent (bijvoorbeeld) dat , een Paramount-film, geen in aanmerking komende Movies Anywhere-titel is.

Naast het toevoegen van een film aan uw Movies Anywhere-bibliotheek door deze te kopen via een van de deelnemende online retailers, kunt u ook een titel toevoegen door een code in te wisselen die bij een gekochte Blu-ray-schijf of dvd is geleverd.

Movies Anywhere heeft onlangs een Screen Pass-functie gelanceerd waarmee u geselecteerde films uit uw Movies Anywhere-bibliotheek (niet alle titels komen in aanmerking voor Screen Pass) kunt lenen aan uw vrienden. De ontvangers van een Screen Pass hebben tot 14 dagen de tijd om de film te bekijken, en zodra ze op play hebben gedrukt, tot 72 uur om te kijken. Screen Pass-ontvangers kunnen ook bladeren door de in aanmerking komende films in de collectie van de uitlener en zelf de titels kiezen die ze willen lenen.

Movies Anywhere heeft zojuist ook een Watch Together-functie gelanceerd, waarmee maximaal negen Movies Anywhere-gebruikers op afstand kunnen kijken.

0 Shares:
You May Also Like