Nu kun je de rij Doorgaan met kijken van Netflix bewerken vanaf je telefoon

netflix app

Heb je jezelf er ooit van weerhouden een Netflix-video te samplen omdat je niet wilde dat deze in je rij Doorgaan met kijken zou verschijnen? Dan is dat goed nieuws: in de Android-versie van de Netflix-app kun je nu titels verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken.

The Verge meldt dat de nieuwe functie “verwijderen uit rij” nu live is voor gebruikers van Android-telefoons en -tablets, terwijl de iOS-versie van de Netflix-app (hierboven afgebeeld) de functie op 29 juni zal krijgen.

Als u een Netflix-titel wilt verwijderen uit uw rij Doorgaan met kijken op Android, tikt u op de titel en selecteert u de Verwijderen uit rij optie.

Netflix ook toegevoegd Afleveringen en informatie, Leuk vindenen Niet voor mij snelkoppelingen naar het titelmenu op de Android-app, volgens The Verge.

Het is natuurlijk al lang mogelijk om een ​​titel te verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken van Netflix, maar daarvoor moest je dat doen vanuit een webbrowser.

Dit is de oude manier om een ​​film of een tv-programma te verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken op Netflix, en er is een klein voorbehoud:

Klik in een webbrowser op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Rekening uit de menukaart. Scroll naar beneden naar de Profiel en ouderlijk toezicht sectie, klik op het profiel dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Visie naast het Activiteit bekijken optie. Zoek de titel die u wilt verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken en klik op de Verbergen voor kijkgeschiedenis knop.

Dit is het voordeel van het gebruik van deze methode om een ​​item uit je rij Doorgaan met kijken te verwijderen: het verwijdert ook de video uit je hele kijkgeschiedenis, wat betekent dat de verborgen titel niet langer als aanbeveling wordt weergegeven, tenzij je hem opnieuw bekijkt.

Maar nogmaals, als je de moeite neemt om de video uit je Netflix-kijkgeschiedenis te verwijderen, is dat waarschijnlijk een goede zaak.

0 Shares:
You May Also Like