NordVPN Review- De beste VPN voor Netflix (72% Black Friday 2022 korting)

Vandaag gaan we in dit bericht de NordVPN-service beoordelen. Het is een in Panama geregistreerde service die meer dan 12 miljoen gebruikers tevreden stelt met een breed scala aan services en coderingstools. Het bedrijf verkoopt zichzelf erg hoog op het gebied van veiligheid en performance. Maar we kunnen een boek niet alleen op zijn omslag beoordelen, we moeten de functies van NordVPN op ons niveau testen voordat we een oordeel vellen. Dus door de diepgaande studie te doen, presenteren we de gedetailleerde NordVPN-beoordeling voor u.

NordVPN – snelle en veilige VPN

NordVPN Prijs en abonnementen

NordVPN heeft een zeer schoon en duidelijk prijsbeleid met de waarde van drie plannen. Je kunt de NordVPN-service krijgen voor $ 11,95 per maand. U kunt 41% korting krijgen als u het hele jaar vooruit betaalt, de prijs kan verder dalen met $ 3,49 als u voor drie jaar betaalt. Dit is een zeer betaalbaar VPN-abonnement zonder stiekeme marketingtactieken. Alle abonnementen van NordVPN zijn erg netjes. Eerder bood het bedrijf zelfs een gratis proefperiode van zeven dagen aan, maar ze hebben deze service stopgezet vanwege overmatig misbruik door gebruikers. De 30 dagen geld-terug-garantie is echter nog steeds actief.

NordVPN Black Friday 201 deal. bespaar 72%.

NordVPN Privacyfuncties

Over NordVPN-privacyfuncties gesproken, we kunnen zeggen dat het goed presteert op het niveau van coderingsbeveiliging met sterke IKev2/IPsec-ondersteuning. Hiermee krijgt u AES-256-GCM voor codering en ondersteunt u regelmatige wijzigingen van geheime sleutels. Een hacker kan misschien de ene beveiligingsafscherming binnendringen, maar hij zal altijd in de tweede laag blijven steken. Het is een open VPN die is bijgewerkt naar AES-256-GCM van de vorige AES-256-CBC.

NordVPN heeft tal van privacyfuncties in petto, zoals Onion over VPN, die uw verkeer eerst door het eigen netwerk van NordVPN leidt en het vervolgens over het Onion-netwerk naar de eindbestemming leidt.

NordVPN geen logboekbeleid

NordVPN beweert stoutmoedig dat ze geen logboekbeleid hebben. Welnu, deze verklaring wordt gegeven door alle VPN-serviceproviders, maar NordVPN neemt het behoorlijk serieus. Ze geven duidelijk aan dat ze uw online activiteiten niet zullen bijhouden. Dat betekent dat ze uw tijd tijdens een online sessie niet bijhouden en dat ze geen logboek bijhouden van het IP-adres of de server die u gebruikt of de door u bezochte website. Uw online gegevens blijven dus volledig veilig bij NordVPN omdat ze niets voor u opnemen.

NordVPN-prestaties

Prestaties zijn de op één na belangrijkste VPS-servicefunctie die niet kan worden genegeerd tijdens het beoordelen van NordVPN. De prestaties van de VPN-server worden voornamelijk geanalyseerd op basis van verbindingssnelheid en latentiefactoren. Wanneer NordVPN is verbonden met verschillende servers over de hele wereld, zijn er enkele verbindingsfouten geregistreerd, maar zodra de server is verbonden, is de snelheid best aardig. De downloadsnelheid van NordVPN is erg mooi, maar wanneer de lange afstand wordt afgelegd, kunnen er wat problemen worden waargenomen. NordVPN kan u dus degelijke prestatiefuncties bieden.

Hoe NordVPN in te stellen

Als u NordVPN voor het eerst gebruikt, hoeft u niet veel te doen, u kunt op de NordVPN-app-link tikken en de website biedt u automatisch de downloadlink voor de klant. Nadat u de clientconfiguratie hebt gekregen, kunt u eenvoudig op de link klikken op basis van uw apparaten zoals Windows, Mac, Android, iOS, Linux en Android TV. Als u echter ergens vastzit, kunt u meerdere online beschikbare tutorials gebruiken om u te helpen bij het opzetten van uw normserver.

Voor- en nadelen van het gebruik van NordVPN

Nordvpn-voordelen:

Verdubbel de bescherming met een dubbele VPNMeer dan 4.000 servers in 62 landenVerbind 6 apparaten op veel platformtypesKill-switch voorkomt inbreuk op de privacy Topklasse privacy en beveiligingUitstekende prestatiesDeblokkeer NetflixGeld-terug-garantieGeen logboekclaim is helemaal correct

Nadelen van Nordvpn:

Torrenting wordt alleen ondersteund op sommige servers De op kaarten gebaseerde interface is rommelig Langzame app- en serververbindingen OpenVPN-configuratie is niet gebruiksvriendelijk

Moet ik betalen voor NordVPN?

Onze NordVPN-recensie heeft duidelijk aangetoond dat deze server tal van geweldige functies heeft, zoals hoge snelheid, Geo-geblokkeerde websites om toegang te krijgen, bitcoin-ondersteuning en nog veel meer. Als we kleine problemen met NordVPN loslaten, kunnen we zeker zeggen dat het een geweldige VPN-serviceprovider is die u kunt gebruiken om zonder enige vertraging een aantal krachtige inhoud online te bekijken.

Bespaar 72% op deze zwarte vrijdag 2021, ontvang NordVPN $ 3,29 per maand.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like