Nooit meer stofzuigen met deze diepgaande, alleen vandaag robovac-deals

s6 scene 3

Ruim je act (of in ieder geval je woonkamer) vandaag goedkoop op met Amazon’s eendaagse uitverkoop op Roborock-stofzuigersVerwijder de niet-productlink. De verkoop omvat een prijsverlaging van $ 230 op de Roborock S6, een fantastische robotstofzuiger die we erg leuk vonden.

Dit is de tweede kans om veel van deze robotstofzuigers voor een goede prijs te krijgen na een vergelijkbare verkoop in oktober. Wees er echter snel bij, want de uitverkoop eindigt net voor middernacht op woensdagavond, Pacific time.

De Roborock S6 is opnieuw $ 420, wat het laagste punt ooit is en $ 230 goedkoper dan het gebruikelijke prijskaartje van $ 650. We hebben deze robotstofzuiger in 2019 beoordeeld, met 4,5 van de vijf sterren en een Editors’ Choice-prijs. We vonden het geweldig vanwege de verhoogde zuigkracht en het vermogen om te herkennen wanneer die betere zuigkracht moet worden gebruikt op basis van het type tapijt waar de robot overheen rolt. De S6 heeft ook dweilmogelijkheden en is het geld zeker waard voor deze prijs.

Iets verderop in het prijspad is de Roborock E4 voor $ 188, een ander dieptepunt dat we in oktober zagen. Deze robovac heeft een zuigkracht van 2000 Pa, een maximale looptijd van 200 op een enkele lading en integreert met Alexa voor spraakbesturing. En hebben we al gezegd dat het te koop is voor minder dan $ 200?

De Roborock E35 is ook een goede mid-range optie voor $ 224, een daling van $ 340. Het is een combinatie van stofzuigen en dweilen met een zuigkracht van 2000 Pa, bediening via smartphone-app, planning en routeplanning. Overweeg deze als je iets tussen de E4 en de S6 wilt.

[Today’s deal: Roborock one-day sale at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like