Nooie’s Cam Doorbell laat zien wie er aanbelt, dag of nacht

Nooie Cam Doorbell main

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Snelle installatieHeeft geen bedrade deurbel nodig om te werkenInfrarood nachtzichtWerkt als intercom2.4- en 5GHz wifi

nadelen

Grote deurbel Geen Apple HomeKit-compatibiliteit Trage app

Ons oordeel

Perfect voor nieuwbouw of voor het achteraf monteren van een kapotte deurbel, de batterijgevoede Nooie Cam Doorbell maakt het toevoegen van een slimme camera aan uw veranda eenvoudig.

Prijs bij beoordeling

Nooie Cam-deurbel: $ 149,99

Beste prijzen vandaag – Nooie Cam Doorbell

Amazone

$ 149,99

Free

Of je nu een nieuw huis bouwt of een kapotte bel achteraf wilt uitrusten met een slimme camera, de Nooie Cam Doorbell doet het met eenvoudige installatie, een breed gezichtsveld en de mogelijkheid om te integreren met Alexa of Google Assistant. Hoewel het twee keer zo duur is als concurrenten als de Kasa Smart Doorbell van TP-Link, komt de $ 149 Nooie Cam Doorbell Review op de markt met een belangrijk kenmerk: de mogelijkheid om video te verzenden via zowel de 2,4- als de 5GHz wifi-band.

In plaats van te vertrouwen op de laagspanningsbedrading van een bestaande deurbelbel, begint de Nooie Cam Doorbell helemaal opnieuw. De kit bestaat uit twee delen: een videodeurbel op batterijen en een plug-in netwerkhub en bel. Samen kunnen deze twee onderdelen helpen om een ​​kapotte bel te vervangen of een nieuw huis vanaf het begin te voorzien van een slimme videodeurbel.

Ontwerp

Passend bij de beste slimme deurbellen op de markt, wordt de Nooie Cam Doorbell geleverd met IP65-weersbestendigheid, wat staat voor een volledig stofdicht ontwerp en weerstand tegen lagedrukwaterstralen vanuit elke hoek. Dat betekent dat de deurbel sterk genoeg is om buiten te worden geïnstalleerd, zonder dat er een overhangend dak hoeft te worden beschermd.

Met 6,1 x 2,34 x 1,5 inch (HxBxD) is de Cam Doorbell ongeveer twee keer zo groot als andere slimme deurbellen die we hebben getest, zoals de Wemo Smart Video Doorbell van Belkin. Toch is de Nooie niet erg opdringerig, en zijn gespikkelde bruine behuizing past gemakkelijk in een deurkozijn. Binnenin neemt de enorme batterij van 9,7 ampère ongeveer een derde van het volume van het apparaat in beslag.

Nooie Cam Doorbell geïnstalleerd

Brian Nadel/Gieterij

Het middelpunt van de deurbel is de cameralens aan de bovenkant. Wanneer het is gemonteerd op een hoogte van 44 inch (wat ongeveer de plaats is waar u een videodeurbel zou willen monteren), zou het een panoramisch zicht op uw veranda moeten bieden en iemand op een paar meter afstand kunnen vangen. Een grote ringknop bevindt zich op het onderste derde deel van het gezicht van de deurbel, terwijl een infraroodsensor voor de nachtzichtcamera zich tussen de ringknop en de cameralens bevindt. Daaronder zit een kleine speaker voor het laten klinken van een beltoon of voor het spreken met bezoekers.

De Cam Doorbell maakt verbinding met de netwerkhub van het systeem, die een stoffen bekleding heeft die er veel beter uitziet dan de plastic units die bij concurrerende deurbellen worden geleverd. Met afmetingen van 4,5 x 1,9 x 1,2 inch (HxBxD), doet de 2,4GHz- en 5GHz-enabled Wi-Fi-hub ook dienst als deurbelbel. Er zijn echter geen chime-extensies beschikbaar.

Nooie Cam Deurbel met hub

Nooie

Opstelling

De Nooie Cam Doorbell wordt geleverd met alle apparatuur die nodig is om te zien wie er voor de deur staat. Niet inbegrepen zijn echter gereedschappen die de fysieke installatie kunnen vergemakkelijken, zoals een boor of een schroevendraaier. Het boekje was een grote hulp om aan de slag te gaan, en op de website van Nooie staan ​​video’s met uitleg.

Nadat ik had gevonden waar ik de deurbel wilde plaatsen, gebruikte ik de meegeleverde zelfklevende sjabloon om te markeren waar de schroefgaten moesten komen en bevestigde ik de montageplaat van de deurbel aan het deurframe. In de doos zit ook een wigadapter om de camera 15 graden naar beide kanten te richten, maar die heb ik uiteindelijk niet gebruikt.

Nadat ik de batterij had opgeladen en geïnstalleerd, klikte ik de deurbeleenheid in de montagebeugel en de LED knipperde oranje om aan te geven dat hij klaar was terwijl het basisstation blauw gloeide. Nadat ik in de Nooie-app op Apparaat toevoegen had getikt, kon ik op het scherm Cam Doorbell kiezen.

In tegenstelling tot de meeste van zijn concurrenten, gebruikt de Nooie Cam Doorbell zowel de 2,4- als de 5GHz wifi-band voor meer flexibiliteit; je kunt de deurbel ook op je router aansluiten met de meegeleverde CAT-6 netwerkkabel.

Van begin tot eind, het duurde 15 minuten om uit te pakken, te installeren en de video van de deurbel te zien.

In de Nooie Cam-deurbel

De omvangrijke batterij van de Nooie Cam Doorbell kan het apparaat volgens de technici van Nooie tot ongeveer drie maanden van normaal gebruik van stroom voorzien. De Nooie-app waarschuwt je als je de batterij te zwaar belast; bijvoorbeeld als u video meer dan een minuut per keer streamt. Om de batterij op te laden, moet je deze verwijderen en de meegeleverde USB-C-oplaadkabel gebruiken; Houd er rekening mee dat er geen AC-adapter bij de oplaadkabel wordt geleverd.

De camera zelf is een juweeltje dat je niet alleen kan laten zien wie er voor de deur staat, maar ook verandapiraten en rondzwervende dieren kan oppikken. De camera van 3 megapixels streamt 2560 x 1440 video die iets gedetailleerder is dan de video met een resolutie van 2304 x 1296 van de Kasa Smart Doorbell, en veel scherper dan de HD-resolutie van de Ring Video Doorbell.

Het gezichtsveld van 158 graden van de Nooie Cam Doorbell is vergelijkbaar met de deurbelcams van Logitech, Kasa en Netatmo, maar kan niet zoveel territorium scannen als de Wemo Smart Video Doorbell, die een visueel bereik van 228 graden biedt. De Nooie is ook een nachtbraker, met een infraroodsensor die is gecentreerd op de golflengte van 940 nanometer. De verstelbare sensor kan 5, 10 of 20 voet in de duisternis turen, perfect voor het vangen van een laat arriverende gast of een hond die door het afval snuffelt. Maar hoewel de camera beschikt over detectie van mensen, is er geen detectie van huisdieren of voertuigen.

De deurbel stuurt zijn video via het basisstation in het populaire H.264-videoformaat voor weergave op de Nooie-app; er zijn bijna identieke versies voor Android- en iOS-telefoons en -tablets. De stream kan worden geïntegreerd met Alexa of Google Assistant spraakbesturing, maar de Nooie Cam Doorbell is niet compatibel met Apple HomeKit.

De Nooie Cam-deurbel gebruiken

De Nooie-app staat in het middelpunt van de belangstelling voor de Cam Doorbell. De hoofdpagina laat niet alleen zien dat de camera en het basisstation online zijn, maar ook de sterkte van het wifi-signaal en het batterijniveau van de deurbel. Er is zelfs een pagina met meerdere streams als je andere camera’s hebt.

Naast de live videofeed kan de Nooie Cam Doorbell gearchiveerde video’s weergeven en houdt de app zijn acties bij met een gemakkelijk te lezen logboek. Het basisstation bevat een microSD-kaart voor het lokaal opslaan van video; het werkte goed met een kaart van 64 GB.

Nooie Cam Doorbell log

Nooie

De Nooie Cloud-servers van het bedrijf kunnen opgenomen videoclips in de cloud opslaan en delen – 7 dagen video-opslag kost $ 1 per maand of $ 10 per jaar, terwijl 30 dagen opslag $ 3 per maand of $ 30 per jaar kost – maar er is geen vereiste om dit te doen.

Nooie Cam Doorbell in de echte wereld

Na enkele weken gebruik was de Nooie Cam Doorbell bestand tegen regen, natte sneeuw en het stof en vuil van bladblazers.

De camera leverde heldere en levendige videobeelden die vooral goed waren wanneer het onderwerp zich op ongeveer 1,2 meter van de deur bevond, en had minder cirkelvormige beeldvervorming dan camera’s met een breder gezichtsveld. Nadat iemand heeft aangebeld, kan de app de Nooie omtoveren tot een intercom, handig om bezorgers te vertellen het pakket bij de deur of achterin achter te laten.

De app kan worden ingesteld om tweefactorauthenticatie te gebruiken voor extra beveiliging. Maar over het algemeen reageerde het traag, het duurde wel 20 seconden om een ​​geselecteerde video weer te geven of een aangepaste instelling te registreren (ik heb de Android-versie getest). Eens kwam de app vast te zitten in het midden van een firmware-upgrade waardoor de camera opnieuw moest worden opgestart.

De deurbel biedt de keuze uit vier beltonen; een vijfde kan worden gedownload. De tonen kunnen zowel op de deurbel als op het basisstation klinken. Hoewel ik de gesynthetiseerde beltonen van de deurbel niet erg vind, klinken ze een beetje goedkoop in vergelijking met een fysieke bel.

Waar het op neerkomt:

De Nooie Cam Doorbell is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en kan je laten weten wie er voor de deur staat, maar schiet tekort doordat hij niet kan worden geïntegreerd met Apple HomeKit-apparatuur.

0 Shares:
You May Also Like