Nieuwe Sonos-speaker in FCC-aanvraag lijkt veel op de Sub Mini

Sonos Sub Mini FCC filing

De kat is al maanden uit de zak voor wat betreft de geruchten Sub Mini van Sonos, en een nieuwe FCC-aanvraag suggereert dat de onaangekondigde subwoofer eerder vroeger dan later officieel zal worden.

De registratieaanvraag, die woensdag openbaar werd, beschrijft een Sonos-model S37 “draadloze slimme luidspreker” met Bluetooth en dual-band wifi-radio’s, terwijl een diagram een ​​cilindrisch ontwerp onthult met stroom- en ethernetpoorten aan de onderkant. De indiening zegt ook dat de luidspreker is getest met een “master” -apparaat, de Sonos Beam van de tweede generatie.

Die details komen overeen met een 3D-weergave van de Sub Mini die is gemaakt door The Verge, die meldde dat de kleine subwoofer een “kleinere, goedkopere” versie van de Sonos Sub van $ 749 zal zijn met een “pilvormige verticale uitsparing” op de kant.

De nieuwe FCC-aanvraag komt ongeveer zes maanden nadat een vermelding van de Sub Mini werd ontdekt op een Sonos-ondersteuningspagina, waarop stond dat de “Sub Mini een kleinere, cilindrische subwoofer is.”

Sonos moet de Sonos Sub Mini nog officieel aankondigen, en er zijn ook geen details over wanneer het zou kunnen aankomen, of voor hoeveel.

Bereikbaar voor commentaar, zei een vertegenwoordiger van Sonos: “We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We hebben geen verdere details om te delen.”

De timing van de FCC-aanvraag suggereert dat de geruchten Sub Mini binnenkort zou kunnen aankomen, mogelijk binnen de komende maanden.

Sonos is net klaar met de onthulling van een paar belangrijke nieuwe producten, de Sonos Ray-soundbar en Sonos Voice Control. De eerste is een soundbar op instapniveau met Dolby-audio-ondersteuning, geen HDMI en een prijskaartje van $ 279, terwijl de laatste de eigen muziekgerichte stemassistent van Sonos is, die woensdag begon uit te rollen via de Sonos-app.

Aangezien de Ray- en Sonos-spraakbediening net zijn aangekomen, denk ik dat we de Sub Mini pas in september zullen zien, dezelfde maand dat Sonos vorig jaar de vernieuwde Beam-soundbar aankondigde.

0 Shares:
You May Also Like