Nieuwe Nest-camera’s beschikbaar voor 2021, aangezien de Nest Cam IQ Outdoor uitverkocht is

cam iq outdoor1

De drie jaar oude Nest Cam IQ Outdoor-beveiligingscamera van Google lijkt op zijn retour, terwijl er voor het einde van het jaar een nieuwe lijn Nest-cams moet komen.

Een snelle controle van de Nest Cam IQ Outdoor in de Google Store onthult een grijze knop ‘Niet op voorraad’, en Google bevestigde aan TechHive dat de beveiligingscamera van $ 399 officieel uitverkocht is.

Google zei dat het de Nest Cam IQ Outdoor zal blijven ondersteunen met beveiligingspatches en bugfixes, en voegde eraan toe dat er dit jaar nieuwe Nest-camera’s zullen verschijnen.

Hier is de volledige verklaring van Google:

Google ging niet in op details over welke apparaten zouden kunnen worden opgenomen in de komende reeks beveiligingscamera’s. Toch is het vermeldenswaard dat Google onlangs “nieuwe beveiligingsoplossingen” beloofde toen het een investering van $ 450 miljoen aankondigde in ADT, het stevige huisbeveiligingsmerk dat eind vorig jaar een nieuw merk doe-het-zelf-beveiligingsapparaten boog.

De Nest Cam IQ Outdoor, een upgrade naar de vijf jaar oude Nest Cam Outdoor, debuteerde in 2018 met functies als Supersight, die inzoomt op en alle mensen volgt die hij binnen zijn gezichtslijn detecteert.

We gaven de Nest Cam IQ Outdoor een Editor’s Choice-prijs en noemden het ‘een uitstekende beveiligingscamera voor buiten voor iedereen die investeert in het Nest-ecosysteem’, terwijl we fronsen op het ‘dure’ prijskaartje van $ 399.

Nu de Nest Cam IQ Outdoor uitverkocht is in de Google Store, zijn er nog maar drie Nest-beveiligingscamera’s over, waaronder de originele Nest Outdoor, de Nest Cam Indoor en de Nest Cam IQ Indoor. Van die drie is de Nest Cam IQ Indoor (of de Nest Cam IQ, zoals hij oorspronkelijk heette) uit 2017 de nieuwste, dus ja, de hele Nest Cam-reeks is aan een upgrade toe.

Het nieuws dat de Nest IQ Outdoor uitverkocht is, komt minder dan een maand nadat Google de $ 300 Nest Home Max had stopgezet, die we de best klinkende slimme luidspreker op de markt noemden.

0 Shares:
You May Also Like