Nieuwe Marshall Bluetooth-luidsprekers nemen het merk in een nieuwe richting

The third generation of Marshall Home Bluetooth speakers.

Het lijkt erop dat Marshall Headphones geen voorjaarsvakantie heeft gehad. De derde generatie van zijn Acton, Stanmore en Woburn Bluetooth-luidsprekers die vandaag wordt geïntroduceerd, komt amper een maand na een opfrissing van zijn draagbare Emberton en het debuut van zijn kleinste model ooit, de Willen.

De nieuwe Acton III ($279) en Stanmore III ($379) behouden de prijs van hun voorgangers. De kolossale Woburn III ($ 579) kost ongeveer $ 30 meer dan het model van de tweede generatie.

Het nieuwste Home-trio, onder de bekende Marshall-grille, heeft nu bijgewerkte golfgeleiders en tweeters die naar buiten gericht zijn in plaats van rechtstreeks naar de luisteraar te wijzen. Het doel is om een ​​breder, ruimtelijker geluidsbeeld te presenteren. Een plaatsingscompensatie-functie, ook nieuw, is een soort kamercorrectie voor onderweg die het geluid aanpast aan reflecterende oppervlakken in de buurt. (Je kunt het geluid nog steeds aanpassen met de Marshall Bluetooth-app.)

De Home-lijn heeft Bluetooth 5.2 en – wat is dat? – een 3,5 mm aux-ingang om uw luidspreker op een tv of andere bron aan te sluiten. De Woburn III heeft zelfs een HDMI-poort voor je tv. Een nachtmodus is beschikbaar voor stillere tijden, maar de Woburn III kan ook volumes bereiken die het niveau van rockconcerten benaderen (100 dB).

Marshall Acton III en Stanmore III

Zound Industries

Het Zweedse Zound Industries, dat Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons van het merk Marshall produceert onder licentie van het Britse Marshall Amplification PLC, zegt dat het een duurzamere aanpak volgde in deze nieuwste generatie. Elke luidspreker, PVC-free, is gemaakt van 70 procent gerecycled plastic. De luidsprekers gebruiken ook alleen veganistische materialen, een enigszins vaag concept in een elektronicawereld die weinig duidelijk dierlijke materialen zoals leer vereist. Maar deze benadering kan ook rekening houden met arbeidspraktijken, toeleveringsketens en andere gebieden met twijfelachtige ethiek.

De Acton III en Stanmore III zijn verkrijgbaar in klassiek zwart, crème en bruin. De Woburn III is verkrijgbaar in zwart of crème.

Laten we de Home-lichamen eens groter maken:

De Acton III, 10,24 x 6,69 x 5,9 inch (HxBxD) en 6,28 pond, gebruikt klasse D-versterking voor zowel tweeters (15 watt) als woofer (30 watt).

De Stanmore III, 13,78 x 8 x 7,4 inch (HxBxD) en 9,37 pond, wordt ook aangedreven door klasse D-versterking voor zowel tweeters (15 watt) als woofer (50 watt).

De Woburn III, 15,75 x 12,48 x 7,99 inch (HxBxD) en 16,42 pond, gebruikt klasse D-versterking voor zowel tweeters (15 watt), de middentonen (15 watt) als de woofer (90 watt).

0 Shares:
You May Also Like