Nieuwe look, zelfde geweldige prestatie

argus 3 02 copy

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Bevat een spotlight en nachtzicht in kleur Batterij kan continu worden aangevuld met een optioneel maar betaalbaar zonnepaneelZeer scherp beeld met nauwkeurige kleuren

nadelen

Beperkte smart home-integratie (alleen Amazon Alexa en Google Assistant)Geen audiodetectieSingle-band (2,4GHz) 802.11n wifi-adapter aan boord

Ons oordeel

De Reolink Argus 3 benadrukt eenvoud en gemak. Het is een geweldige en betaalbare camera voor het bewaken van pakketleveringen en het bieden van algemene bewaking.

Reolink vond een goede niche met zijn eerste Argus, een echt draadloze camera voor thuisbeveiliging met alleen de essentiële functies. Nu aan zijn derde iteratie, heeft de camera een nieuwe look en enkele slimme toevoegingen, waaronder een geïntegreerde spotlight en nachtzicht in kleur. Sterker nog, Reolink heeft deze nieuwe wendingen geïntroduceerd zonder te morren met de eenvoudige bediening en eenvoudige functieset van de camera.

Ontwerp

Met zijn modulaire formaat, witte behuizing en zwarte voorkant lijkt de opnieuw ontworpen Reolink 3 op een meer gedrongen Arlo Pro 3. Aan de voorkant bevinden zich een status-LED, een schijnwerper van 230 lumen (iets anders dat hij deelt met de Arlo Pro 3), zes infrarood LED’s voor nachtzicht, een lens met vaste brandpuntsafstand met een gezichtsveld van 120 graden, daglichtsensor, microfoon en een passief-infrarood (PIR) sensor voor bewegingsdetectie. Aan de achterkant bevinden zich een batterijstatus-LED, micro-USB-poort en luidspreker. Een aan / uit-schakelaar, resetknop en microSD-slot zijn aan de onderkant verborgen, onder een rubberen dop. Functies die de Arlo Pro 3 voorop stellen, zijn onder meer een hogere resolutie (2K vs. 1080p voor de Argus 3), een breder gezichtsveld (160 graden vs. 120 graden voor de Argus 3) en een sterkere digitale zoom (12x vs. 6x voor de Argus 3) de Argus 3). Het is natuurlijk ook vermeldenswaard dat de Arlo Pro 3 moet worden gekocht in een two-pack met een basisstation voor $ 500, en dat een Arlo Pro 3 die afzonderlijk als add-on wordt gekocht $ 200 kost. Je kunt een enkele Argus 3 ophalen voor $ 110.

Reolink heeft bij elke iteratie van de Argus de voedingen heroverwogen. De originele camera gebruikte wegwerp CR123A-batterijen. Die werden verbeterd in de Argus 2 met een verwijderbare, oplaadbare 63V lithiumbatterij. Als onderdeel van de Argus 3 make-over is de batterij ingebouwd. Dat betekent dat de hele camera uit de houder moet worden gehaald en op een stopcontact moet worden aangesloten wanneer de batterij bijna leeg is. Als dat teveel gedoe lijkt – en dat zal het ook zijn – kun je het aansluiten op een goedkoop ($ 25) Reolink-zonnepaneel om de batterij continu opgeladen te houden.

argus 3 13

Een andere toevoeging is ondersteuning voor Reolink’s cloudopslagabonnementen, die wel beschikbaar waren voor Reolink-camera’s, waaronder de Reolink Go en E1 Pro, maar niet voor de Argus-serie. Het gratis basisabonnement biedt 1 GB opslagruimte met een geschiedenis van 7 dagen voor een enkele camera. Als u meerdere camera’s aanschaft of gewoon meer tijd wilt om opgeslagen videoclips te bekijken, moet u uw portemonnee openen.

Het Standard-abonnement omvat 30 GB cloudopslag en 30 dagen videogeschiedenis in de cloud voor maximaal vijf camera’s voor $ 3,50 per maand of $ 35 per jaar. Het Premier-abonnement verhoogt de opslag tot 80 GB en het aantal ondersteunde camera’s tot 10 voor $ 7 per maand of $ 69 per jaar. Reolink biedt ook een bedrijfsplan voor maximaal 20 camera’s met in totaal 150 GB opslagruimte en een 60-daagse cloudvideogeschiedenis voor $ 10,50 per maand of $ 104 per jaar.

De Argus 3 biedt nog steeds een lokale opslagoptie via een microSD-kaart. Het kan kaarten tot 64 GB ondersteunen, hoewel kaarten van 8 GB of 16 GB om welke reden dan ook worden aanbevolen.

Installatie en prestaties

Een ding dat gelukkig niet is veranderd, is de eenvoudige installatie van de Argus. Zodra je de Reolink-app hebt gedownload, scan je gewoon de QR-code van de camera en log je in op je draadloze netwerk (er is een 802.11n wifi-adapter aan boord en alleen 2,4 GHz-netwerken worden ondersteund). Een gesproken prompt bevestigt elke stap onderweg.

argus 3 11

De Argus 3 is bedoeld om buiten te gebruiken. Het heeft een IP65-classificatie voor bescherming tegen de elementen (u kunt alles lezen over IP-codes in dit verhaal), en Reolink biedt een aantal verschillende opties om het te monteren. De eerste is een magnetische houder die het verwijderen van de camera voor het opladen een beetje gemakkelijker maakt. Dat maakt het natuurlijk gemakkelijker om het te verwijderen, waardoor elk videobewijs dat het vastlegt in gevaar komt. De tweede optie is een beveiligingsmontage die in de achterkant van de camera wordt geschroefd en vergrendeld. Die is diefstalveiliger, maar minder handig om regelmatig op te laden (nog een reden om ook dat zonnepaneel op te halen).

In beide gevallen moet u de steun op een buitenmuur of schutting schroeven. Schroeven, ankers en montagesjablonen worden meegeleverd, maar u moet uw eigen gereedschap meebrengen. Er wordt ook een lusriem meegeleverd om de camera aan een boom te sjorren.

De Reolink app geeft je intuïtieve bediening van de camera. Direct onder de livefeed bevindt zich een werkbalk met knoppen voor het pauzeren van de stream, het dempen van de luidspreker, het opnemen van video of het maken van een screenshot van de feed, het wisselen van resolutie en het openen van weergave op volledig scherm. Helemaal onderaan het scherm bevinden zich knoppen om de microfoon te activeren en een bibliotheek met door gebeurtenissen geactiveerde videoclips te openen. Als je meer dan één Reolink-camera hebt, vind je knoppen boven de feed die de modus voor gesplitst scherm inschakelen. U kunt maximaal vier camerafeeds tegelijk bekijken. Er zijn hier ook knoppen die een ingebouwde sirene activeren en de schijnwerpers van de camera inschakelen.

reolink argus-app

De camera levert een zeer scherp beeld met accurate kleuren. Gebieden met fel zonlicht werden echter vaak vervaagd, waardoor het moeilijk was om daar details te onderscheiden. Dat kunnen potentiële blinde vlekken zijn in videobeelden van een inbraak of ander misdrijf. Nachtzicht kan in kleur of zwart-wit werken. Beide modi hebben een bereik van ongeveer 33 voet, wat genoeg was om mijn tuin of oprit te verlichten, maar kleur heeft de voorkeur omdat het meer forensische details biedt. Ik was verrast toen ik ontdekte dat de kleuren in de nachtzichtmodus ongeveer net zo levendig waren als in de dagmodus; meestal zijn ze een beetje saaier.

PIR-bewegingsdetectie registreert lichaamswarmte, zodat deze over het algemeen niet voor de gek gehouden kan worden door een in de wind zwaaiende boomtak of een passerende auto. Het kan echter worden veroorzaakt door dieren, dus afhankelijk van de beestjespopulatie rond je huis, moet je misschien wat kalibreren om ervoor te zorgen dat je niet wordt gewaarschuwd voor elke eekhoorn die over je hek rent.

De app biedt een aantal manieren om hiermee om te gaan. Het gemakkelijkst is om de detectiegevoeligheid te verlagen. U kunt ook een schema instellen voor wanneer detectie wordt in- en uitgeschakeld, en met Reolink kunt u dit op uurbasis aanpassen. Ten slotte bevat de app een schakelaar met het label “valse waarschuwingen verminderen” die u kunt inschakelen als u er te veel van krijgt.

Je kunt de camera koppelen met Amazon Alexa of Google Assistant om hem te bedienen met spraakopdrachten en de feed op een slim display te bekijken. Als mijn telefoon niet bij de hand was, kon ik inchecken met mijn Echo Show door simpelweg te zeggen “Alexa, laat ‘Yard’ zien.”

Vonnis

De Argus 3 is evenzeer een verbetering ten opzichte van de Argus 2 als die camera ten opzichte van zijn voorganger was. In wezen is het nog steeds een beveiligingscamera voor mensen die op zoek zijn naar eenvoud en gemak. Het maakt misschien geen verbinding met de nieuwste slimme apparaten voor thuisgebruik of identificeert niet elk lid van uw gezin, maar dit is een geweldige camera voor het bewaken van pakketbezorging, het screenen van bezoekers en het in het algemeen in de gaten houden van de woning wanneer u weg bent. Ik zou zeggen dat dat alles is wat de meesten van ons nodig hebben.

0 Shares:
You May Also Like