Nieuwe Ecobee-thermostaat met luchtkwaliteitsmonitor en Siri-lekken aan boord online

Ecobee Smart Thermostat Premium

Smart home-fabrikant Ecobee lijkt een nieuwe en mooiere versie van zijn slimme thermostaat te maken, compleet met ingebouwde Siri, een geïntegreerde luchtkwaliteitsmonitor en een nieuw spiksplinternieuw ontwerp.

Een productlijst voor de Ecobee Smart Thermostat Premium verscheen op de Canadian Tire-retailwebsite (bij wijze van Zatz Not Funny!) En op de Canadese site van Lowe, compleet met specificaties en afbeeldingen van het onaangekondigde apparaat. De Canadian Tire-site lijkt de productafbeeldingen te hebben geblokkeerd, maar ze zijn nog steeds zichtbaar op de pagina van Lowe.

De vernieuwde thermostaat, die de opvolger lijkt te zijn van de bestaande Ecobee Slimme Thermostaat met spraakbediening, verschijnt met een nieuwe metalen rand en (volgens de gelekte productbeschrijving) een “groot, levendig display” met een “filmische interface”.

Ecobee Slimme Thermostaat Premium detail

Lowe’s

Net als bij de huidige Ecobee Slimme Thermostaat, ondersteunt het HomeKit-enabled Premium-model je keuze voor ingebouwde Alexa of Siri, de stemassistent van Apple, volgens de gelekte details. De bestaande Ecobee-thermostaat kreeg vorig jaar Siri-ondersteuning en was daarmee het eerste apparaat van derden dat Siri host. Dat gezegd hebbende, heeft de thermostaat een thuishub-apparaat nodig, zoals de Apple HomePod mini, om Siri te laten werken.

Naast Siri beschrijft de gelekte productpagina voor de Ecobee Smart Thermostat Premium een ​​ingebouwde luchtkwaliteitsmonitor die “tips geeft” en u herinneringen geeft wanneer de luchtfilters van uw HVAC moeten worden vervangen. De geïntegreerde luchtkwaliteitsmonitor zou een primeur zijn voor een slimme Ecobee-thermostaat.

De Ecobee Slimme Thermostaat Premium was niet de enige Ecobee-unit die lekte. Een step-down model, de onaangekondigde Ecobee Smart Thermostat Enhanced, werd ook vermeld op de Canadese website van Lowe. De verbeterde thermostaat die op de site verschijnt, heeft een meer traditionele plastic rand en mist de Premium-ondersteuning voor een ingebouwde stemassistent.

Noch de Canadian Tire, noch de productvermeldingen van Lowe onthulden prijs- of beschikbaarheidsdata.

We hebben contact opgenomen met Ecobee voor meer informatie over de gelekte thermostaten.

0 Shares:
You May Also Like