Nieuwe D-Link-huisbeveiligingscamera’s hebben ingebouwde AI

d link dcs 8526lh and dcs 8302lh

D-Link zal volgende week op de CES nieuwe binnen- en wifi-buitencamera’s voor het huis tonen die voldoende lokale verwerkingskracht hebben om mensen van objecten te onderscheiden en ook om het geluid van brekend glas te detecteren. Die mogelijkheid elimineert de noodzaak om video naar de cloud te sturen om die analyse uit te voeren. Het elimineren van de noodzaak om video naar de cloud te uploaden voor verwerking, zegt D-Link, zal resulteren in snellere en nauwkeurigere waarschuwingen.

Het buitenmodel, D-Link DCS-8302LH (hierboven, rechts), is misschien wel het interessantste van de twee nieuwe apparaten. De ingebouwde bewegingsdetector kan zowel een sirene als een ingebouwde schijnwerper activeren die de aandacht van een indringer moet trekken, waardoor ze reflexief hun gezicht voor de camera moeten presenteren voordat ze zich haastig terugtrekken. Als dat niet werkt, kun je de tweerichtingsaudiofunctie van de camera gebruiken om naar ze te schreeuwen.

Het binnenmodel, D-Link DCS-8526LH, is een pan/tilt-apparaat dat een 360-graden beeld van een kamer kan bieden en mensen kan volgen die erin bewegen. Net als het buitenmodel is deze in staat tot tweerichtingsaudio. Beide camera’s worden beschreven als “Full HD” -modellen, wat inhoudt dat ze een videoresolutie van 1080p leveren. D-Link biedt gratis en betaalde abonnementsdiensten voor cloudopslag, maar de nieuwe camera’s hebben ook microSD-kaartsleuven aan boord die kaarten met een capaciteit tot 256 GB kunnen hosten. Bovendien ondersteunen de nieuwe camera’s van D-Link ONVIF Profile S, voor het streamen van video naar een NAS-box op uw eigen netwerk – via Wi-Fi of bekabeld ethernet.

De DCS-8302LH voor buitengebruik wordt verkocht voor $ 100 wanneer deze in het tweede kwartaal wordt verzonden. De indoor DCS-8526LH zal naar verwachting in het derde kwartaal in de verkoop gaan voor $ 120.

0 Shares:
You May Also Like