Nieuw Ring Alarm-huisbeveiligingssysteem met 1-touch-knoppen voor politie, brandweer en medische noodgevallen binnenkort beschikbaar

ring alarm second generation

Ring maakt al een van onze favoriete doe-het-zelf beveiligingssystemen voor thuis, en nu heeft het bedrijf enkele van de systeemcomponenten opnieuw ontworpen om ze slanker en gebruiksvriendelijker te maken. De grootste verandering is met het toetsenbord dat wordt gebruikt om het systeem in en uit te schakelen, dat nu sneltoetsen heeft voor politie, brandweer en medische noodgevallen.

De 2e generatie Ring Alarm is gepland voor verzending op 29 april en is nu beschikbaar voor pre-order. ($ 200 voor de vijfdelige kit. non-product link) heeft een meer afgeronde look dan het origineel, samen met kleinere bewegings- en contactsensoren.

De vierkante knoppen op de numerieke toetsenborden die worden gebruikt om uw pincode in te voeren, zijn vervangen door ronde knoppen en de knoppen die worden gebruikt om het systeem in en uit te schakelen, zijn opgesplitst in drie afzonderlijke knoppen boven de cijfertoetsen.

bel alarm tweede generatie toetsenbord

Ring, eigendom van Amazon, zegt dat de contact- en bewegingssensoren in de nieuwe Ring Alarm-kit kleiner en gemakkelijker te monteren zijn.

Afgezien van de nieuwe sneltoetsen op het toetsenbord, lijkt de basisfunctionaliteit van het Ring Alarm van de tweede generatie grotendeels ongewijzigd. De nieuwe kit bevat een Z-Wave-radio voor het bedienen van slimme sloten en andere Z-Wave-compatibele smart home-apparaten, en je kunt (natuurlijk) nog steeds Alexa-spraakopdrachten of de Ring-app gebruiken om in, uit te schakelen en de status te controleren van het systeem.

Het prijskaartje van $ 199 voor de vijfdelige set (die een toetsenbord, basisstation, een contactsensor, een bewegingssensor en een bereikvergroter bevat) is dezelfde prijs als de originele Ring Alarm-startset, die nu wordt verkocht voor een korting van $ 180.

Je kunt het Ring Alarm zelf bewaken, maar je kunt ook kiezen voor 24/7 professionele bewaking samen met 60 dagen cloudopslag voor clips van Ring-beveiligingscamera’s en videodeurbellen. Het Ring Protect Plus-abonnement kost $ 10 per maand, wat aanzienlijk lager is dan de meeste professionele monitoringserviceplannen.

In onze recensie van het eerste generatie Ring Alarm noemden we het een “fantastisch product” dat “met de tijd alleen maar beter zal worden”. We kijken ernaar uit om de vernieuwde versie in handen te krijgen voor een volledige beoordeling.

0 Shares:
You May Also Like