NFL Redzone-streaming is onnodig ingewikkeld om je voor aan te melden, dus we laten je zien hoe

nfl2

Net als vorig jaar verkoopt de NFL stand-alone streamingtoegang tot haar NFL Redzone-kanaal voor het seizoen 2020-2021. De service biedt een snelle dekking van alle NFL-games in de vroege en late namiddag en belooft elke touchdown te laten zien zonder reclame.

De prijs is ongewijzigd op $ 35 voor het seizoen, maar Verizon lijkt geen kortingen meer te bieden voor zijn draadloze klanten.

Hoe dan ook, de service heeft één belangrijke beperking: je mag alleen op je telefoon kijken. Als u NFL Redzone op een tablet, computer of tv wilt bekijken, moet u zich aanmelden als onderdeel van een betaaltelevisiepakket. Gelukkig voor snoersnijders kun je het krijgen als onderdeel van verschillende tv-streamingservices.

Het aanmeldingsproces voor de mobiel is ook een beetje verborgen, zelfs als je het goed vindt met alleen mobiele toegang.

Aanmelden voor NFL Redzone-streaming

Begin met het downloaden van de gratis NFL-app voor iPhone of Android. Als de NFL Redzone-uitzending al bezig is, zou je op de “Redzone”-knop op het hoofdscherm moeten kunnen drukken en vanaf daar het aanmeldingsproces kunnen volgen.

Buiten de wedstrijddag is het lastiger om de NFL Redzone-aanmeldingspagina te vinden:

    Druk in de rechterbovenhoek van het volgende scherm op het profielpictogram. Kijk onder het kopje ‘Abonnementen’ op de volgende pagina voor de NFL Redzone-optie en selecteer vervolgens ‘Toegang’. Klik op de optie “Aankoop voor $ 34,99 per jaar” op het volgende scherm en volg het aanmeldingsproces. Als je Redzone al krijgt als onderdeel van een betaal-tv-pakket, kun je in plaats daarvan ‘Aanmelden bij tv-aanbieder’ selecteren om zonder extra kosten te kijken.
nflredzone2020

Op het moment van schrijven toont de iPhone-app van de NFL een prijs van $ 35 per maand, in plaats van $ 35 per jaar. Dit lijkt een typfout te zijn; als u de aankoopoptie selecteert, geeft Apple’s eigen in-app-aankoopdialoogvenster de juiste prijs van $ 35 per jaar aan.

NFL Redzone op tv’s en tablets

Net als bij het vorige seizoen staat de NFL geen zelfstandige Redzone-streaming toe op apparaten behalve smartphones. Het blokkeert zelfs pogingen om het scherm van je telefoon te spiegelen naar een televisie via Chromecast of Apple TV AirPlay. Als je een Redzone-ervaring op een groot scherm wilt zonder een betaal-tv-pakket, moet je gewoon een gigantische telefoon kopen.

Anders kun je Redzone zonder kabel krijgen door je te abonneren op een van de volgende live tv-streamingservices:

FuboTV ($ 65 per maand) plus de Sports Plus-add-on ($ 11 per maand) YouTube TV ($ 65 per maand), plus de Sports Plus-add-on ($ 11 per maand) SlingTV Blue ($ 30 per maand) met de Sports Extra-add-on -op ($ 10 per maand) Vidgo’s “Plus” -pakket voor $ 50 per maand

Houd er rekening mee dat je de NFL-app niet hoeft te gebruiken om Redzone te kijken met deze live tv-streamingservices. In plaats daarvan kun je hun eigen respectievelijke apps gebruiken op apparaten zoals Roku, Fire TV, Apple TV en Chromecast om toegang te krijgen tot het kanaal, net als elk ander.

Raadpleeg onze volledige gids voor meer informatie over hoe u het NFL-seizoen 2019-2020 zonder kabel kunt bekijken. En mis ook onze verzameling van de beste apps op het tweede scherm voor het bekijken van NFL-games niet.

0 Shares:
You May Also Like