New Level Lock is compatibel met zowel HomeKit als Amazon Sidewalk

level lock with android

Level Home heeft een derde product aangekondigd in zijn smart deadbolt-collectie: de geheel nieuwe Level Lock laat de aanraakgevoelige functies van de prachtige Touch-editie vallen en bereikt een veel lager prijskaartje van $ 249 (tegenover $ 329 voor de Touch). Bovendien zegt Level Lock dat de sloten nu Amazon Alexa Certified zijn, dat ze werken op Amazon’s Sidewalk-buurtnetwerk, in combinatie met een Sidewalk Bridge-apparaat.

Level Home maakt fantastische slimme sloten, maar alleen Apple iPhone-gebruikers hebben er volledig van kunnen profiteren. Er is een Android-versie van hun app geweest, maar die kon je niet gebruiken om het slot op afstand via internet te bedienen. Daarvoor had je een iPhone en een op HomeKit gebaseerde smart home-hub nodig. Dat verandert met de aankondiging van vandaag van Amazon Sidewalk-netwerkcompatibiliteit.

Er is echter een addertje onder het gras; om Level’s sloten op afstand te kunnen bedienen, moet je een iPhone en een HomeKit-hub hebben, of een iPhone of Android-telefoon plus een Sidewalk Bridge-apparaat, zoals een Ring Video Doorbell Pro die in je huis is geïnstalleerd. Een aantal andere Amazon Echo- en Ring-producten zullen ook Sidewalk Bridges worden (je kunt een lijst vinden via deze link naar de Amazon-website).

De sloten van Level communiceren met een Sidewalk Bridge via een Bluetooth-verbinding, en je kunt het slot controleren en bedienen via de smartphone-app van Level of Ring (Android of iOS). Met een Ring Video Doorbell Pro kun je ook zien wie er voor de deur staat en op afstand het slot ontgrendelen om geautoriseerde bezoekers je huis binnen te laten. Deze nieuwe compatibiliteit is van toepassing op alle drie de sloten van Level: de Level Touch, de Level Bolt en de geheel nieuwe Level Lock.

niveauvergrendelingsknop

Zoals eerder vermeld, is de Level Lock een compleet slim slot – het is net als de Level Touch, maar zonder de aanraking en NFC-kaartfuncties. Je kunt hem bedienen met je smartphone, met een fysieke sleutel of met spraakopdrachten (mits je een Sidewalk Bridge-apparaat of een Apple HomeKit-thuishub hebt). Het mooie van Level’s producten is dat de motor van het apparaat en al zijn breinen op de deur passen, zodat de enige zichtbare componenten de sleutelcilinder in het buitenste rozet en de peddel op het binnenste rozet zijn. De batterij die het slot aandrijft, is ondertussen verborgen in de grendel zelf.

Het geheel nieuwe Level Lock is nu verkrijgbaar bij Level.co met uw keuze uit matzwarte, satijnnikkel-, satijnchroom- of gepolijste messing afwerkingen. We hopen binnenkort een review-eenheid te hebben die we kunnen testen.

Level is ook vandaag van kracht en heeft de kosten van de Level Bolt-retrofitset verlaagd van $ 229 naar $ 199. De Level Bolt verandert een gewone domme nachtschoot in een slim slot zonder veel visuele rommel aan je deur toe te voegen. Niemand zal weten dat het slot is veranderd, tenzij je het ze vertelt, want alles past in de deur. En net als bij de andere twee producten van Level, kun je het slot op afstand bedienen via internet als je ook een Apple HomeKit-thuishub of een Ring Video Doorbell Pro in huis hebt.

0 Shares:
You May Also Like