Netgear’s nieuwe Meural WiFi Photo Frame richt zich op familiekiekjes

meural wifi photo frame main 2

Tot nu toe was de lijn van hoogwaardige Meural-fotolijsten van Netgear er voornamelijk op gericht om ‘s werelds meesterwerken in uw woonkamer te brengen. Het nieuwste Meural-frame is meer ontworpen voor familiekiekjes dan voor geweldige kunstwerken (niet dat het kunst weergeeft, let wel).

De 15,6-inch Meural WiFi-fotolijst is nu te koop en is niet alleen kleiner dan de bestaande Meural Canvas II (die wordt geleverd in de formaten 21 en 27 inch), hij is ook minder duur, met het nieuwe familiegerichte frame voor $ 300 versus $ 400 en $ 600 voor de twee Meural Canvas II-modellen.

Uitgerust met een full-HD (1920 x 1080) IPS ontspiegeld scherm, wordt de aan de muur te bevestigen Meural WiFi-fotolijst geleverd met een houtnerfafwerking en een verwijderbare metalen standaard die het mogelijk maakt om hem op een vlakke ondergrond te plaatsen, zowel staand als landschapsmodus.

De Meural WiFi-fotolijst kan verbinding maken met dual-band wifi-netwerken en kan worden gesynchroniseerd met fotoalbums op je iPhone of Android-telefoon, en alle nieuwe snapshots die aan een gesynchroniseerd album worden toegevoegd, worden automatisch naar de lijst geüpload. Dat gezegd hebbende, biedt het frame geen integraties voor Facebook of Google Foto’s.

Naast het uploaden van foto’s vanaf je telefoon, kun je ook afbeeldingen uploaden naar het frame via een webinterface, en familie en vrienden uitnodigen om foto’s te delen op de Meural. Helaas kan het frame je niet op de hoogte stellen wanneer vrienden nieuwe snapshots delen.

Netgear biedt gratis tot 4 GB Meural-cloudopslag, of u kunt de opslaglimiet verhogen tot 20 GB door u aan te melden voor een abonnement van $ 8,95 per maand. Het opslagplan omvat ook toegang tot meer dan 30.000 kunstwerken, net als voor de grotere lijsten van Meural.

Het 16:9-scherm van de lijst is ontworpen om afbeeldingen automatisch in de juiste richting weer te geven, wat betekent dat als je de lijst in staande oriëntatie hebt geplaatst of gemonteerd, je alleen portretfoto’s te zien krijgt; omgekeerd, als het frame in de liggende modus staat, ziet u alleen landschapsgerichte afbeeldingen. Een lichtsensor past de helderheid van het scherm aan het omgevingslicht in de kamer aan en schakelt ook het frame uit als de kamer donker wordt.

U kunt met uw hand naar de Meural WiFi-fotolijst zwaaien om naar de volgende of vorige foto te gaan, terwijl u naar boven beweegt om details over de afbeelding weer te geven, inclusief wanneer en waar deze is gemaakt (op basis van de metadata in het afbeeldingsbestand).

Net als bij andere Meural-fotolijsten, ondersteunt de Meural WiFi-fotolijst basisspraakopdrachten (zoals “zet Meural aan” en “volgende op Meural”) via Alexa, maar er is geen ondersteuning voor Google Assistant of HomeKit.

We verwachten binnenkort een voorbeeld van een Meural WiFi-fotolijst, dus houd je ogen open voor een volledige beoordeling.

0 Shares:
You May Also Like