Netflix-app werkt niet Op Windows 10 Laptop/PC? (5 werkende oplossingen)

Heeft u veel problemen bij het proberen om de Netflix-app te laten werken op Windows 10? Het werkt op Google Chrome en Internet Explorer, maar niet op de app, “Netflix-app werkt niet meer” wanneer het wordt geopend, blijft het plakken op het openingslogo en dat is alles. Voor sommige andere gebruikers werkt de Windows 10 Netflix-app enkele weken probleemloos. Maar na het installeren van recente Windows-updates Netflix gaat niet open, crash, geen geluid, zwart scherm op Windows 10 met foutmeldingen zoals:

Systeemconfiguratiefout

Het probleem kan verschillende oorzaken hebben, zoals een beschadigd bestand van de Netflix-app (als de fout zich voordoet met de Windows Store Netflix-app). Windows Store-app-cache, onjuiste netwerkconfiguratie enz. Hier zijn enkele oplossingen die u kunt toepassen om verschillende Netflix-app-gerelateerde problemen op te lossen, zoals:

Windows 10 Netflix-app werkt niet, fout Oeps, er is iets misgegaan (foutcode U7363-1261-8004B82E, 30103, 5009, nw-2-5 ).Netflix Windows 10-app crasht/plotseling kapot (tijdens opstarten)Netflix Windows 10-app gewonnen ‘t start/runSorry, er was een probleem met de communicatie met Netflix. Probeer het opnieuw. (T1)Netflix Windows 10-app geen geluid of zwart scherm

Netflix-app werkt niet windows 10

Start allereerst uw pc opnieuw op. Als u Windows 10 geen geluid of een zwart scherm krijgt terwijl u de Netflix-app gebruikt, start u de app opnieuw op om het probleem grotendeels op te lossen.

Controleer de snelheid van de internetverbinding, en een lage snelheid kan het probleem van de communicatie met de Netflix-server veroorzaken.

Zorg er ook voor dat de tijdzone- en regio-instellingen correct zijn. U kunt hetzelfde controleren en corrigeren via Instellingen -> Tijd en taal -> Datum en tijd en regio en taal.

Controleer op updates

Wanneer u soortgelijke problemen ondervindt, moet u controleren op Windows-updates en Netflix-app-updates. Mogelijk bevat de nieuwste update de bugfix waardoor de Netflix-app niet meer werkt. Om te controleren op Windows-updates, gaat u naar Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update -> Controleren op updates, waarna Windows 10 automatisch updates downloadt en installeert.

om te controleren op Netflix-app-update, Windows Store openen. Klik vervolgens op (…) naast Je profielfoto en kies Downloads en Updates. Klik nu op Controleren op updates. Het kan helpen om de verschillende Netflix-app-fouten en -problemen op te lossen.

Zorg er ook voor dat u alle stuurprogramma’s controleert en dat alles volledig up-to-date is.

Doorspoelen of DNS-instellingen wijzigen

Wederom soms onjuiste netwerkconfiguratie, DNS-cache zorgt ervoor dat de Netflix-app niet goed werkt. Een aantal gebruikers meldt op het Microsoft-forum, Reddit die het DNS-adres wijzigt of de DNS-cache doorspoelt, helpt hen om Netflix-streamingfout u7353 enz. Op te lossen. Om het DNS-adres te wijzigen

Open RUN door op Win + R.Type te drukken ncpa.cpl en druk op enter.Klik nu met de rechtermuisknop op uw verbinding en ga naar eigenschappen.Dubbelklik op Internetprotocol versie 4 (TCP/IPv4)Wijzig nu uw DNS en stel deze in als 8.8.8.8 of 8.8.4.4 (Google DNS). Vink het vakje aan bij Instellingen valideren bij afsluiten Klik op ok om de wijzigingen op te slaan.

Om nu uw DNS-cache door te spoelen, opent u de opdrachtprompt als beheerder, typt u ipconfig /flushdns en voer in. Typ exit om de opdrachtprompt te sluiten en Windows opnieuw te starten, controleer bij de volgende login dat de Netflix-app correct werkt.

Installeer de nieuwste versie van Silverlight

Sommige gebruikers stellen ook voor om Silverlight bij te werken naar de nieuwste versie, zodat ze Netflix kunnen repareren foutcode U7363-1261-8004B82E. Normaal gesproken zou Microsoft Silverlight automatisch moeten worden bijgewerkt naar de nieuwste versie via WU (Windows Update). Omdat de update echter niet als belangrijk wordt beschouwd, kan Windows eerst prioriteit geven aan andere updates. Download en installeer handmatig de nieuwste Microsoft Silverlight-versie van (hier). Start Windows opnieuw en controleer of dit helpt.

Het mspr.hds-bestand verwijderen

Dit bestand wordt gebruikt door Microsoft PlayReady, een programma voor Digital Rights Management (DRM) dat door de meeste online videostreamingservices wordt gebruikt (inclusief Netflix). De . verwijderen mspr.hds bestand zal Windows dwingen een nieuwe schone aan te maken die eventuele fouten veroorzaakt door corruptie zal elimineren.

    druk op Windows-toets + E om Bestandsverkenner te openen. Open uw Windows-station (meestal is dit C :)). Open het zoekvak in de rechterbovenhoek van het scherm, typ mspr.hds en druk op Enter om de zoekopdracht te starten. Wacht tot de zoekopdracht is voltooid en selecteer vervolgens alles mspr.hds voorvallen, klik met de rechtermuisknop op een van hen en selecteer Verwijderen.Start uw computer opnieuw op, probeer Netflix opnieuw en kijk of u het probleem hebt kunnen oplossen U7363-1261-8004B82E foutcode.

Installeer de Netflix Windows-app opnieuw

Als u de foutmelding krijgt in de Windows Netflix-app, kunt u het probleem waarschijnlijk oplossen door de toepassing opnieuw in te stellen op de standaardinstellingen. Om dit te doen

Druk op Windows + I om Instellingen te openen. Klik op Apps -> Apps & Functies Scroll naar beneden naar Apps en functies en gebruik de zoekfunctie om de Netflix-app te vinden. Klik op de Netflix-app en selecteer Geavanceerde opties.Scroll omlaag naar het gedeelte Resetten en klik op Resetten.

Als Reset de app het probleem niet oplost, verwijder dan de app en start de vensters opnieuw. Open nu het menu Start -> Winkel -> Typ en zoek “Netflix” -> Selecteer en installeer Netflix. En probeer Netflix opnieuw.

Hebben deze oplossingen geholpen om de “Netflix-app werkt niet Windows 10” te repareren? Laat ons weten welke optie voor jou werkt.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like