Netatmo’s Smart Indoor Camera ondersteunt nu Apple HomeKit Secure Video

netatmo smart indoor security camera

Aangekondigd tijdens Apple’s WWDC-evenement afgelopen juni en onderdeel van iOS 13, brengt Apple’s HomeKit Secure Video alle video-analyse naar de apparaten van de gebruiker. Wanneer bijvoorbeeld een video wordt opgenomen, bepaalt een AI-engine of een persoon in beeld was met behulp van een lokale videoclip op de iPhone of iPad van de gebruiker, in plaats van een mogelijk onbeveiligde cloudserver van derden. Die geanalyseerde video’s kunnen vervolgens worden gecodeerd en veilig worden opgeslagen op iCloud, waar ze door niemand anders kunnen worden bekeken of geopend dan de gebruiker die ze heeft geüpload.

Om de functie te gebruiken, moeten Apple-gebruikers ook een thuishub hebben ingesteld op een iPad, HomePod of Apple TV.

De Circle 2-camera van Logitech was de eerste beveiligingscamera voor thuis die HomeKit Secure Video ondersteunde, terwijl Eufy, eigendom van Anker, heeft gezegd dat de EufyCam 2 HomeKit Secure Video de komende maanden zal ondersteunen.

Naast veilige iCloud-opslag hebben Netatmo-gebruikers een aantal andere cloudopslagopties, waaronder persoonlijke Dropbox-accounts en FTP-servers.

Naast de optie om opgeslagen video’s veilig op te slaan in iCloud, geeft de HomeKit Secure Video-update Netatmo Smart Indoor Camera-gebruikers toegang tot hun tijdlijnen en gebeurtenissen van de afgelopen 10 dagen rechtstreeks in de Home-app van Apple. Je kunt ook aan je opnamevoorkeuren sleutelen, zodat je de Smart Indoor Camera kunt instellen om zichzelf uit te schakelen wanneer je thuis bent en te beginnen met streamen en opnemen wanneer je weg bent.

Om HomeKit Secure Video te gebruiken, hebt u een Apple “home hub”-apparaat nodig, zoals een iPad, een HomePod of een Apple TV. Je kunt opgenomen video ook maximaal 10 dagen in iCloud bewaren als je een 200 MB iCloud-opslagabonnement (voor één camera) of een 2TB-abonnement (voor maximaal vijf camera’s) hebt.

0 Shares:
You May Also Like