Nest Cam met Floodlight review: Overstromingen geven de Nest Cam nieuwe trucs

google nest cam with floodlight

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Veel aantrekkelijker dan de schijnwerpercamera van Ring Doodeenvoudige installatieEenvoudige, intuïtieve interface

nadelen

Nachtzicht blijft een beetje zwak, mocht je het nodig hebben Over het algemeen hogere prijzen dan concurrerende opties Scrollen door de videotijdlijn kan vervelend zijn

Ons oordeel

Floodlights geven Google’s winnende Nest Cam nog meer nieuwe trucs, al kost het je wat.

Wat krijg je als je een Nest Cam voor buiten neemt en schijnwerpers toevoegt? Welnu, de toepasselijke naam Nest Cam met Floodlight, en dat is vrijwel precies hoe het klinkt.

Met dit apparaat krijgt de standaard Nest Cam voor buitengebruik een bijbehorend onderdeel in de vorm van een omvangrijk paar schijnwerpers die aan de camera worden bevestigd als beschermengelen die op de schouders van de camera zitten, hoewel de installatie realistisch gezien andersom gaat.

Ontwerp en specificaties

De grote schijnwerperbehuizing is wat u aan uw wandarmatuur bevestigt; het moet permanent aan een muur of plafond worden bevestigd en worden aangesloten op huishoudelijke elektrische bedrading, net als elke buitenverlichting.

De camera wordt aangesloten op een magnetische montageplek tussen de twee lampen, met een kleine pigtail-draad die wordt aangesloten op de schijnwerpereenheid voor stroombehoeften. De hele affaire lijkt erg veel op de onlangs uitgebrachte Ring Floodlight Cam Pro, behalve dat de Nest Cam met Floodlight aanzienlijk aantrekkelijker is, zelfs als deze alleen in het wit verkrijgbaar is.

nest cam met schijnwerper liffestyle night

Laten we de kit in stukken breken, te beginnen met de overstromingen. De twee units produceren een helderheid van 2.400 lumen (vanaf daar instelbaar) bij een ietwat koele kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. De schijnwerpers zijn gemakkelijk te richten, maar blijven stevig op hun plaats, zodat ze niet het gevoel hebben dat ze in de loop van de tijd langzaam wegglijden en dat u de ladder moet uitbreken. Bewegingssensoren die in de lichtbehuizing zijn ingebouwd, bieden een bereik van 25 voet en een gezichtsveld van 180 graden.

De camera zelf is niet anders dan de huidige generatie Nest Cam, een komvormige eenheid die 1080p-video opneemt met een gezichtsveld van 130 graden. Het magnetische montagesysteem zorgt voor een gemakkelijke positionering, maar misschien ook een enigszins gemakkelijke kans op diefstal, aangezien de camera eenvoudig van de montage kan worden gehaald zonder dat er gereedschap nodig is.

Tweerichtingsaudio is ook inbegrepen, samen met standaard infrarood nachtzicht, hoewel de krachtige schijnwerpers het nachtzicht betwistbaar lijken te maken. Het hele pakket behoudt een IP54-classificatie voor beperkte bescherming tegen het binnendringen van stof, evenals weerstand tegen waterspatten uit alle richtingen.

Draadloze setup

De installatie via de Google Home-app is opnieuw identiek aan die van de zelfstandige Nest Cam en blijft een van de meest naadloze in de branche.

Als je andere Nest-apparaten hebt geïnstalleerd, hoef je niets anders te doen dan de QR-code te scannen die de lens tijdelijk bedekt terwijl deze zich in de doos bevindt. De app regelt al het andere en verbindt de camera met wifi (2,4 GHz en 5 GHz worden ondersteund) zonder enige extra invoer. Als je helemaal opnieuw begint, is het systeem nauwelijks ingewikkelder en kan het binnen enkele minuten worden voltooid, inclusief de installatie van enkele benodigde firmware-updates.

Functies en functionaliteit

nest cam met schijnwerper live view interface

Nogmaals, deze camera is niet anders dan een standaard Nest, en video ziet er zowel overdag als onder de overstromingen solide uit, die snel opduiken wanneer beweging wordt gedetecteerd. (De gevoeligheid kan worden aangepast en overstromingen kunnen desgewenst ook handmatig worden in- en uitgeschakeld.) Infraroodvideokwaliteit, als je het gebruikt, is redelijk, maar biedt een beperkter bereik en minder helderheid in vergelijking met het zicht van de schijnwerpers .

Deze camera heeft dezelfde beperkingen als andere Nest-cams: zonder abonnement krijg je slechts 3 uur aan cloudgebaseerde opnamen voor alleen bewegingsdetectie. Met Nest Aware ($6/maand of $60/jaar) kun je upgraden naar 60 dagen bewegingsopnames, terwijl Nest Aware Plus ($12/maand of $120/jaar) 10 dagen extra 24/7 video-opname biedt, wat de enige is manier om 24/7 opnames van elk type te krijgen.

Ik ben nog steeds niet verliefd op het afspeelsysteem van Nest. Met de standaard tijdlijn kun je terug scrollen tot in het oneindige, maar het is vervelend omdat je veel dode tijd moet doorzoeken waaraan geen video is gekoppeld, ervan uitgaande dat je het Nest Aware Plus-abonnement niet hebt. Nogmaals, de Ring-tijdlijn is dramatisch beter.

nestcamera met schijnwerpergeschiedenis

‘Volledige geschiedenis’ blijft de betere manier om reuring te spotten, waarbij Nest categoriseert op basis van persoon, voertuig, dier of onbekend gezicht – of gewoon beweging. (Gezichtsdetectie en audiodetectiefuncties, waaronder glasbreuk of rook-/CO-alarmdetectie, zijn alleen beschikbaar met een van de betaalde abonnementen.) Het systeem heeft huisdieren en mensen onmiddellijk nauwkeurig getagd, wat een betere ervaring oplevert dan ik had met de standaard Nest-Cam.

Waar het op neerkomt:

Voor $ 280 is de Nest Cam met Floodlights een premie van $ 30 (op het moment van schrijven) ten opzichte van de Ring Floodlight Cam Pro, en de abonnementen van Google zijn over het algemeen een paar dollar per maand duurder. Dat gezegd hebbende, de twee delen vergelijkbare functies en beide werken erg goed.

Als je al een Ring-huishouden hebt, raad ik je aan om bij die branding te blijven, terwijl iedereen met Google Home-apparaten waarschijnlijk naar de Nest Cam zou moeten leunen. Toch is het niet onmogelijk om hier en daar van loyaliteit te wisselen. Ik zou zeker niet boos zijn als beide opties mijn huis in de gaten houden.

0 Shares:
You May Also Like