Neem tot $ 50 korting op slimme luidsprekers in de uitstekende Echo-uitverkoop van Amazon

echo show 5 videos

Amazon’s Echo-apparaten zijn een fantastische en goedkope manier om een ​​goedkope slimme luidspreker in je huis te plaatsen, en tegenwoordig zijn ze zelfs nog goedkoper. Amazon voert een verkoop uit op bijna elke EchoRemove niet-productlink die het maakt, met sommige prijzen die zeer dicht bij het laagste niveau ooit liggen.

Onze beste keuze van deze verkoop is de Echo Show 5 voor $ 60 Verwijder niet-productlink. Dat is ongeveer $ 10 goedkoper dan de meest recente prijsdaling en $ 30 onder de adviesprijs. Het is niet zo goed als de $ 50 die we in de lente zagen, maar het is nog steeds een geweldige prijs voor deze luidspreker. We hebben de Echo Show 5 afgelopen juli beoordeeld en hem 4,5 van de 5 sterren gegeven, met de conclusie dat het “de beste waarde van boven naar beneden is in een slim display”.

Ook te koop is de 10,1-inch Echo Show voor $ 180. Verwijder niet-productlink, goed voor $ 50 korting op de adviesprijs en de beste prijs die we sinds vorig jaar hebben gezien. Net als de Echo Show 5 heeft het een display voor het bekijken van muziek, foto’s en video’s, en ziet het er geweldig uit op je aanrecht of bureau. Je kunt het ook gebruiken om compatibele Zigbee-apparaten te bedienen zonder dat je een aparte hub nodig hebt.

Amazon heeft ook zijn niet-display Echo-luidsprekers in de uitverkoop, dus zorg ervoor dat je de volledige verkoop bekijkt Verwijder niet-productlink voordat deze eindigt.

0 Shares:
You May Also Like