Neem Alexa mee in de auto met Amazon’s Echo Auto voor slechts $ 20

echoauto

Je hebt Alexa van Amazon in de woonkamer, de keuken en het nachtkastje, maar heb je hem al in de auto? Op dit moment verkoopt Amazon de Echo Auto voor $ 20 Verwijder niet-productlink in plaats van de gebruikelijke $ 50.

De Echo Auto is een eenvoudige zwarte doos die verbinding maakt met de Alexa-app op je telefoon en vervolgens audio naar het stereosysteem van je auto stuurt. Het kan dit doen via een hulpkabel of via de Bluetooth van je telefoon, hoewel niet alle auto’s werken met Echo Auto via Bluetooth.

Op het eerste gezicht lijkt de Echo Auto een dwaas idee, aangezien je telefoon al verbinding kan maken met het systeem van je auto, dus wie heeft er een tussenpersoon nodig? De sleutel hier is dat toegang tot Alexa gemakkelijker is met de Echo Auto. Het apparaat heeft 8 microfoons met far-field-technologie, waardoor het voor Alexa gemakkelijker wordt om te reageren op spraakopdrachten over interferentie zoals muziek, een airconditioner op hoog blazen en zelfs het algemene lawaai van de straat. Dus als je Alexa met deze box gebruikt, kun je je ogen op de weg houden terwijl je nog steeds naar de gewenste muziek luistert of Alexa trivia-vragen laat beantwoorden tijdens een roadtrip.

We hebben de Echo Auto in 2019 beoordeeld en gaven hem slechts drie van de vijf sterren. Een van onze grootste bezwaren destijds was de prijs. Voor $ 50 dachten we dat het het geld niet waard was en dachten dat het beter geprijsd was met de vroege prijs van $ 25, alleen op uitnodiging. Voor slechts $ 20 op dit moment is het de moeite van het bekijken waard voor Alexa-fans.

[Today’s deal: Amazon Echo Auto for $20 at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like