Nanoleaf onthult Triangles, Mini Triangles en een reeks slimme lampen

nanoleaf triangles

Slechts een paar maanden na de release van zijn modulaire Hexagon-lichtpanelen, pakt Nanoleaf het volgende item uit in zijn Shapes smart light-serie, Triangles en Mini Triangles, terwijl het ook een slimme lamp en lichtstrip aankondigt die compatibel zijn met het lang doordringende Thread IoT-protocol .

Nu te koop, beginnend bij $ 200 voor een zevendelige starterkit (inclusief een voeding en een snap-on controller), de Triangles zijn aan de muur te monteren lichtpanelen die aan elkaar kunnen worden verbonden met behulp van kleine klikverbindingen. De kleinere Mini Triangles kosten $ 120 voor een vijfdelige starterskit.

Hoewel de lichtpanelen van de vorige generatie van Nanoleaf, de canvas-lichtvierkanten en de driehoekige lichtpanelen niet compatibel met elkaar waren, kunnen de nieuwe driehoeken, minidriehoeken en zeshoeken (die we hebben beoordeeld) met elkaar worden verbonden dankzij Nanoleaf’s nieuwe Connect+ technologie.

Net als de Hexagons ondersteunen de Wi-Fi-enabled Triangles en Mini Triangles Alexa, Google Assistant, HomeKit en Samsung SmartThings, en ze kunnen worden gegroepeerd, gepland en bestuurd met behulp van de Nanoleaf mobiele app.

nanobladdriehoeken en minidriehoeken

U kunt ook op de aanraakgevoelige panelen tikken of vegen om de lichten in en uit te schakelen, hun helderheid aan te passen, lichtscènes te wijzigen, interactieve lichtgames te spelen of zelfs uw compatibele smart home-apps te bedienen.

Over de Nanoleaf-app gesproken, Nanoleaf heeft het (enigszins verwarrende) dashboard van de app gereviseerd en gestroomlijnd, terwijl het een nieuwe kleurenkiezer heeft toegevoegd met een jumbo touchscreen-palet, compleet met kleurverhoudingen.

Naast de zevendelige Triangle- en Mini Triangle-startsets, kun je ook een driedelige Triangles-uitbreidingsset kopen voor $ 60, of een 10-delige Mini Triangles-kit voor $ 120.

Nanoleaf Essentials-lampen

Nanoleaf kondigde ook de eerste van zijn nieuwe Essentials-lijn van traditionele slimme lampen en lampen aan, inclusief een standaard A19-lamp en een meerkleurige lichtstrip.

nanoleaf essentials a19

Gepland voor release op 15 november exclusief in Apple Stores, zullen zowel de A19-lamp ($ 19,95) als de lichtstrip ($ 49,95) compatibel zijn met Thread, een open-source, low-power mesh-netwerkprotocol voor IoT-apparaten dat wordt ondersteund door dergelijke van Google, Samsung, Qualcomm en Apple. Het zes jaar oude Thread-protocol is ontworpen om smart home-apparaten veilig te verbinden zonder dat er een hub nodig is, en de Essentials-lampen van Nanoleaf zouden een van de allereerste smarthome-apparaten zijn die dit ondersteunen.

Interessant is dat Apple zojuist heeft aangekondigd dat zijn nieuwe HomePod mini een Thread-radio bevat. Is er een verband tussen de nieuwe Thread-compatibele lampen van Nanoleaf en de HomePod mini, aangezien de nieuwe Nanoleaf Essentials-apparaten alleen verkrijgbaar zullen zijn in Apple-winkels? Nanoleaf zegt het voorlopig niet, maar het belooft volgende maand meer details te onthullen.

nanoleaf essentials lichtstrip

In ieder geval zegt Nanoleaf dat zowel de A19-lamp als de lichtstrip “eindeloze” kleuren hebben (of, waarschijnlijker, in het bereik van 16 miljoen kleuren) en bestuurbaar zullen zijn via de Nanoleaf-app en spraakopdrachten.

Nanoleaf heeft niet gespecificeerd welke andere soorten lampen uiteindelijk in de Essentials-lijn zullen verschijnen, maar een promotieafbeelding toont wat BR30-spots, decoratieve kaarslampen en GU10- en/of GU24-downlights lijken te zijn.

Hoewel ik de nieuwe Essentials-lampen van Nanoleaf nog niet persoonlijk heb gezien, heb ik voorbeelden van de Triangles en Mini Triangles, dus houd je ogen open voor een volledige recensie.

0 Shares:
You May Also Like