Nanoleaf onthult een “intelligent” verlichtingssysteem dat uw lichtgewoonten leert

nanoleaf learning series 2

Nanoleaf staat bekend om zijn innovatieve, aanraakgevoelige lichtvierkanten en -panelen en lanceert een nieuwe reeks slimme gadgets die zijn ontworpen om uw lichten aan en uit te zetten terwijl u zich door uw huis beweegt.

De nieuwe Learning Series van Nanoleaf, die volgende week op CES 2020 debuteert, bestaat uit vier slimme producten – een “lerende” schakelaar, een knop, een gateway en een lamp – die zullen fungeren als een “sensorisch netwerk” dat beweging en omgevingslicht detecteert, terwijl ook het leren van uw dagelijkse schema en gedrag.

Met behulp van een gepatenteerd “intelligent leer”-algoritme dat Nanoleaf “U-IQ” -technologie heeft genoemd, is de Learning Series ontworpen om (bijvoorbeeld) geleidelijk de lichten van een kamer aan te doen terwijl u binnenkomt, terwijl de helderheid zorgvuldig wordt aangepast, afhankelijk van de tijd van de dag en of andere lichten in de buurt aan zijn.

Hoe meer je de Learning Series-gadgets gebruikt, zegt Nanoleaf, hoe beter ze zullen worden in het voorspellen welke van je lichten je op een bepaald moment of in een bepaald scenario wilt laten branden.

Hoewel er niets nieuws is aan slimme verlichtingssystemen waarmee je je lichten kunt plannen of routines kunt instellen, zegt Nanoleaf dat het leersysteem je verlichtingsgewoonten kan bepalen zonder dat je apps nodig hebt, of zelfs hulp van Alexa of Google Assistant.

De Learning Series klinkt zeker intrigerend, maar we zullen een tijdje moeten wachten voordat het in de schappen ligt, aangezien de producten pas begin 2021 zullen aankomen.

Een Learning Series-bundel, inclusief twee knoppen, twee lampen en een gateway, wordt verkocht voor $ 99, terwijl de knop, lamp en schakelaar afzonderlijk worden verkocht voor respectievelijk $ 15, $ 20 en $ 50.

nanoleaf verenigde lichtpanelen zeshoeken

Dat gezegd hebbende, heeft Nanoleaf een (vage) releasedatum aangekondigd voor de zeshoekige lichtpanelen die het op de CES van het jaar heeft onthuld. Zoek naar de nieuwe aanraakgevoelige lichtpanelen – nu Unified Hexagons genoemd – die deze zomer in de uitverkoop gaan.

De Unified Hexagons, de eerste in een reeks van Nanoleaf’s aankomende Unified Light Panels, zullen in de voetsporen treden van Nanoleaf’s lichtvierkanten en driehoekige lichtpanelen, die zijn voorzien van aanraak- en bewegingsbediening, samen met Alexa, Google Assistant en HomeKit-compatibiliteit.

0 Shares:
You May Also Like