Mysa voor AC review: een stijlvolle toevoeging aan smart-AC-controllers

Mysa AC smart air-conditioner controller

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

We houden van het schone, scherpe en overzichtelijke uiterlijk van de behuizing en het LED-displaySnelle, eenvoudige installatie en bediening via de Mysa-app Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit-compatibiliteit

nadelen

Geen secundaire sensorenBewaakt luchtvochtigheid, maar doet nog niets met die dataEnigszins prijzig

Ons oordeel

De Mysa Slimme Thermostaat voor AC is een aantrekkelijk ontworpen, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar apparaat voor het regelen van een standalone airconditioner.

Mysa maakt een van onze favoriete slimme thermostaten voor hoogspanningsverwarming en heeft nu een uitstekende airconditioningcontroller op de markt gebracht. De Mysa Slimme Thermostaat voor airconditioners concurreert vierkant met de beste producten die we hebben getest, waaronder de Sensibo Air.

Stijlvol en eenvoudig in te stellen

De nieuwe controller van Mysa lijkt erg op een kleinere versie van de thermostaat van het bedrijf voor hoogspanningsverwarmers. Het slanke, minimalistische ontwerp maakt gebruik van een LED-display om alleen de benodigde gegevens weer te geven, via cijfers of emoji-achtige symbolen en pijlen. Het is een eenvoudige, intuïtieve interface die gebruikers de mogelijkheid geeft om hun AC te bedienen vanaf het Mysa-apparaat zelf of, waarschijnlijker, de app. Het is bedoeld om de afstandsbediening te vervangen die bij uw raam of draagbare airconditioning is geleverd (of mini-split-warmtepompen zonder kanaal). Het apparaat is compatibel met een breed scala aan airconditioners, maar u moet de website van het bedrijf raadplegen om er zeker van te zijn dat de uwe op de lijst staat.

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s dekking van de beste slimme thermostaten, waar u beoordelingen van het aanbod van de concurrentie vindt, plus een kopersgids voor de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor dit type product.

De Mysa kan aan de muur worden geplakt of op een aanrecht worden geplaatst met behulp van de meegeleverde basis. Het gebruikt dezelfde app als de andere thermostaat van het bedrijf, die een intuïtieve en overzichtelijke interface heeft. Je moet eerst je AC-eenheid verbinden met de app en controller, een proces dat Mysa bijzonder direct heeft gemaakt.

mysaac 05

Als dit je eerste Mysa-product is, moet je het gebruikelijke proces doorlopen om een ​​account bij de app aan te maken en je ‘thuis’ te maken, waar het apparaat zal worden gebruikt. Dit zorgt er ook voor dat u meer geavanceerde functies kunt gebruiken, zoals geofencing, die uw airconditioner automatisch bestuurt op basis van uw locatie.

Voeg vanaf daar de nieuwe controller toe en koppel uw AC eraan. Dit wordt gedaan door het merk AC-eenheid te kiezen en de modi die het ondersteunt (koelen, verwarmen, ventilator, enz.). Het koppelingsproces bestaat grotendeels uit het richten van de eigen afstandsbediening van de AC op de Mysa en vervolgens op de aan / uit-knop drukken. Op voorwaarde dat de controller compatibel is met uw AC-eenheid, is dat zo’n beetje het. Het werkte naadloos in onze tests en duurde maar even.

mysaac-app 04

De Mysa houdt de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte bij, samen met de door jou ingestelde doeltemperatuur. Het heeft echter geen opties om vochtigheid als factor voor comfortregeling te gebruiken. Het hoofdscherm van de app toont dit alles, met knoppen voor modus en ventilator duidelijk rechts van de ingestelde temperatuur, en pijlen omhoog en omlaag om de huidige temperatuur te wijzigen. Nadat de hardware is ingesteld, kunt u ervoor kiezen om de geofencing-functie te gebruiken om de Mysa de kamer een bepaalde temperatuur te laten maken tegen de tijd dat u thuiskomt, een geautomatiseerd schema in te stellen of het gewoon handmatig te bedienen.

De planningsinterface is, net als de rest van de app, eenvoudig te gebruiken. Kies de tijd en dagen waarop de wijziging moet plaatsvinden, de AC-modus, de ventilatorsnelheid en de doeltemperatuur. U kunt meerdere wijzigingen per dag maken of totaal verschillende schema’s hebben voor specifieke dagen. Er zijn ook algemene thuis-, weg- en vakantiemodi die aansluiten bij de geofencing.

Mysa biedt naadloze functionaliteit

Eenmaal ingesteld, werkte de Mysa naadloos en hield zich zonder problemen aan het schema dat we hadden opgesteld. De app kan ook verbinding maken met Alexa, Google Home en Apple HomeKit, zodat je de temperatuur van de kamer kunt controleren en de temperatuur eenvoudig kunt wijzigen vanaf die apparaten of hun apps kunt gebruiken om algemene slimme routines voor die kamer te creëren.

Mysa heeft een volledige routekaart met functies die ze van plan zijn op te nemen, waaronder meer geïntegreerde functionaliteit met hun eigen verwarmingsthermostaat. Zoals hij er nu uitziet, presteerde deze slimme AC-controller echter uitzonderlijk. Het minimalistische fysieke ontwerp en de weergave zijn fantastisch, de app is gebruiksvriendelijk, de installatie was eenvoudig en het volgde onze planningsinstructies perfect.

Het prijskaartje van de Mysa is aan de hogere kant voor slimme AC-controllers, hoewel nog steeds minder dan de $ 149 Sensibo Air (Mysa ondersteunt ook geen externe sensoren zoals de Air).

0 Shares:
You May Also Like