Muziek opnemen van Spotify

Spotify is in alle opzichten de beste app voor het streamen van muziek die beschikbaar is. Met Spotify stream je eenvoudig je favoriete muziek online en met het premium lidmaatschap van de app is het ook mogelijk om de gewenste nummers te downloaden. Maar wat als je geen premium lidmaatschap hebt en toch je nummers offline wilt hebben? Welnu, dit is waar de opname zijn rol speelt.

Wanneer je je Spotify-nummers opneemt, heb je ze offline en nu kun je ernaar luisteren zonder enige barrière die door Spotify wordt geplaatst. Niet alleen om offline te luisteren, er kunnen veel andere redenen zijn om nummers op te nemen. Maar het belangrijkste punt is dat we een hack voor je hebben waarmee je Spotify-nummers kunt opnemen en die ook gebruiken Durfeen van de meest bekende audiotools.

Gerelateerd lezen: 7 beste apps met Spotify-integratie

Spotify-muziek opnemen

De interface van Audacity lijkt misschien nogal verwarrend, maar het is heel eenvoudig om de muziek op te nemen met deze software. Bovendien, kiezen Durf is de beste optie omdat de software absoluut gratis is.

Opmerking:

1. Open Audacity op uw bureaublad. Als je het nog niet hebt, kun je Audacity downloaden van hun officiële site en het installeren.

2. Nu, onder de Audiohost vervolgkeuzemenu aan de linkerkant, selecteer WindowsWASAPI. Als u een macOS gebruikt, kiest u: Kernaudio.

stel windows in als de audiohost

3. U moet er zeker van zijn dat de luidsprekers die worden gebruikt voor audio-uitvoer gemeenschappelijk zijn voor zowel Audacity als uw desktop. Klik daarvoor op de luidsprekerpictogram rechtsonder in je taakbalk. Nadat u erop hebt geklikt, ziet u de naam van de spreker die door het bureaublad wordt gebruikt.

audio-uitvoerapparaat op desktop

4. Ga nu terug naar Audacity en controleer de luidsprekers die door de app worden gebruikt onder de Afspeelapparaat menu. Als de luidsprekers verschillend zijn, selecteert u dezelfde luidsprekers als van het apparaat.

afspeelapparaat gebruikt in Audacity

5. Ga daarna naar de Kanalen opnemen en selecteer 2 (Stereo) Opnamekanaalals dat nog niet het geval is.

selecteer opnamekanaal

6. Om ervoor te zorgen dat er geen geluid van een externe bron wordt opgenomen tijdens het opnemen van Spotify-muziek, gaat u naar de Opname apparaat en selecteer Sprekers.

kies opnameapparaat als luidsprekers

Nu is de Audacity helemaal klaar om je Spotify-nummers op te nemen.

7. Om het nummer op te nemen zonder het vanaf het begin te missen, klik op de opname icoon (vierkante doos met een rode stip), voordat de muziek van Spotify wordt afgespeeld.

muziek opnemen spotify

8. Open nu de Spotify-app en speel gewoon de muziek af die je wilt opnemen. Je muziek wordt nu opgenomen.

9. Wanneer het nummer eindigt of wanneer u de opname wilt stoppen, drukt u gewoon op de spatiebalk toets of de stop icoon.

stop met opnemen in durf

Het opgenomen bestand opslaan

Hiermee is de opname succesvol afgerond. Nu moet u het bestand lokaal op uw apparaat opslaan. Als je wilt, kun je naar de opgenomen muziek luisteren voordat je deze opslaat, om er zeker van te zijn of het naar verwachting is of niet. Volg daarna de gegeven stappen om het bestand op te slaan.

1. Klik op de Bestand optie uiterst linksboven in het scherm.

bewaar opgenomen muziek van Spotify

2. Plaats daarna de muisaanwijzer op de Exporteren en selecteer vervolgens Exporteren als MP3. Als u wilt, kunt u andere formaten voor uw opgenomen bestand kiezen.

3. Kies in het volgende scherm dat verschijnt de locatie en naam voor uw opname. Andere wijzigingen kunnen desgewenst ook worden aangebracht onder de Opmaakopties. Klik daarna op Opslaan.

selecteer locatie en bestandsnaam

4. Klik ten slotte op Oke om de opname lokaal op te slaan. U kunt ook de verschillende velden bewerken, zoals de naam van de artiest, het genre, enz.

opgeslagen bestand opslaan op bureaublad

Aanbevolen lezen: Afmelden bij Spotify op alle apparaten

Afsluiten

Audacity zal ongetwijfeld werken als de beste app om muziek van Spotify op te nemen en dat ook nog eens gratis. De opname is slechts een van de verschillende geweldige functies van Audacity. De app kan ook van groot nut zijn voor zangers en muziekontwikkelaars. Het biedt bijna alle functies die u kunnen helpen bij het ontwerpen van de muziek. Bovendien is Audacity uitsluitend ontworpen voor alles wat met audio te maken heeft, dus er is geen kans op kwaliteitsvervorming tijdens het opnemen van muziek.

0 Shares:
You May Also Like