Movies Anywhere onthult zijn eigen Watch Together-functie

movies anywhere watch together

Movies Anywhere, de digitale filmkluis die eigendom is van Disney en waarmee gebruikers onlangs video’s aan hun vrienden konden uitlenen, gaat een stap verder door kijkers in staat te stellen om op afstand te kijken.

In de voetsporen treden van videostreamingdiensten als Hulu en Plex, is de nieuwe Watch Together-functie van Movies Anywhere compatibel met elke film in uw Movies Anywhere-locker en werkt deze in alle verschillende apps van de dienst, inclusief die voor iOS, Android en slimme tv’s.

Er kunnen maximaal negen kijkers tegelijk deelnemen aan een Movies Anywhere-watchparty, en degenen in de groep kunnen op de actie reageren met emoji’s, hoewel (helaas) niet met tekstchat. De Watch Together-host kan het afspelen van films regelen, terwijl gasten in de kamer de host kunnen vragen de video te pauzeren, terug te spoelen of vooruit te spoelen.

Hoewel je iedereen kunt uitnodigen voor een Movies Anywhere-kijkfeestje door ze een kamercode of een URL te sturen, moeten je gasten door een paar hoepels springen voordat ze kunnen beginnen met kijken.

Allereerst moeten Watch Together-gasten ofwel inloggen op hun Movies Anywhere-accounts of nieuwe maken, en de beoordelingsbeperking op hun Movies Anywhere-profielen moet worden ingesteld op PG-13 of hoger.

films overal samen bekijken app

Wat nog belangrijker is, u en al uw gasten moeten op de een of andere manier toegang hebben tot de Movies Anywhere-titel die u samen wilt bekijken.

U en uw vrienden kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een Movies Anywhere-kijkfeestje als iedereen in de groep de film heeft gekocht via Movies Anywhere of deze heeft ontgrendeld via een inwisselcode (meestal van een Blu-ray-schijf).

Een andere optie is om een ​​film uit te lenen aan maximaal drie gasten met de nieuwe Screen Pass-functie van Movies Anywhere. Degenen die een Screen Pass ontvangen, hebben tot 14 dagen om toegang te krijgen tot de film en 72 uur om te kijken zodra ze op de “play”-knop drukken. Alleen “geselecteerde” Movies Anywhere-titels komen echter in aanmerking voor het Screen Pass-programma, en voorlopig bevat de lijst met niet-subsidiabele films Marvel-films en de saga.

Over Screen Pass gesproken, Movies Anywhere heeft zojuist een nieuwe functie aangekondigd waarmee Screen Pass-ontvangers door de in aanmerking komende films in de collectie van de geldschieter kunnen bladeren en zelf de titel kunnen kiezen die ze willen lenen.

Voor degenen die het niet weten, met Movies Anywhere kun je in wezen je digitale filmcollectie (of het meeste ervan – Paramount noch Lionsgate nemen deel aan Movies Anywhere) meenemen naar services zoals iTunes, Amazon Prime Video en Vudu, samen met alle andere gekochte dvd- of Blu-ray-films die digitale codes bevatten. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden voor een Movies Anywhere-account en deze te koppelen aan uw favoriete (en deelnemende) digitale videowinkels.

0 Shares:
You May Also Like