Movies Anywhere digitale locker-app komt naar Vizio SmartCast TV’s

movies anywhere screen pass

Vizio heeft aangekondigd dat de app voor Movies Anywhere, de service van Disney waarmee gebruikers hun digitale filmbibliotheken kunnen samenvoegen, naar zijn SmartCast-tv’s komt.

De Movies Anywhere-app wordt deze week uitgerold op Vizio SmartCast-tv’s, inclusief modellen uit 2016 en later. De app is al beschikbaar op Apple TV-, Roku- en Amazon Fire TV-apparaten, maar ook op LG-tv’s en iOS- en Android-handsets.

Movies Anywhere is een digitale lockerservice die in wezen uw digitale filmaankopen combineert van streamingdiensten zoals iTunes, Amazon Prime Video, Vudu, Google Play, Microsoft Movies & TV, FandangoNow, Xfinity en Verizon. Als u bijvoorbeeld een film koopt op Amazon Prime, verschijnt de film ook in al uw andere Movies Anywhere-gelieerde filmbibliotheken. U kunt gekochte Blu-ray-films ook toevoegen aan uw Movies Anywhere-verzameling door de inwisselcodes in te voeren die bij de schijven zijn geleverd.

De Movies Anywhere-app fungeert als een centrale locatie voor uw gecombineerde digitale filmbibliotheken en u kunt uw films rechtstreeks in de app afspelen. De app zal in staat zijn tot 4K HDR-weergave, samen met ondersteuning voor zowel Dolby Vision als Dolby Atmos.

Naast Disney hebben de meeste grote Hollywood-filmstudio’s zich aangemeld bij Movies Anywhere, waaronder 20th Century Studies, Sony Pictures, Universal en Warner Bros. Opmerkelijke holdouts zijn Paramount, Lionsgate en MGM, wat betekent dat (bijvoorbeeld) je kunt ‘ t Voeg de digitale versie van Paramount-films toe, zoals aan uw Movies Anywhere-locker.

Movies Anywhere heeft onlangs een nieuwe Screen Pass-functie gelanceerd waarmee gebruikers geselecteerde titels in hun Movies Anywhere kunnen uitlenen aan vrienden en geliefden. Degenen die een Screen Pass ontvangen, hebben tot 14 dagen om toegang te krijgen tot de film en 72 uur om te kijken zodra ze op de “play”-knop drukken.

0 Shares:
You May Also Like