Monoprice levert nieuwe THX Certified Compact-luidsprekers

Monoprice Monolith M-OW3 passive soundbar

Monoprice heeft de beschikbaarheid aangekondigd van drie nieuwe THX Certified Compact-luidsprekers: een soundbar, een multifunctionele luidspreker en een paar satellietluidsprekers. Alle drie de nieuwe aanbiedingen dragen Monoprice’s Monolith-branding.

Elk van de nieuwe luidsprekers is ontworpen voor wandmontage in kleinere thuisbioscopen, THX Certified Compact-criteria specificeren kamergroottes tot 1.000 kubieke voet met een kijkafstand van ongeveer twee meter vanaf een tv- of videoprojectorscherm.

Monoprice Monolith M-OW3 passieve soundbar

Monoprijs

Elke luidspreker heeft concentrische drivers van 4,5 inch met inzetbare 20 mm zijden dome-tweeters en geoptimaliseerde golfgeleiders. Sleutelgaten aan de achterkant van de kasten zorgen ervoor dat de luidsprekers aan de muur kunnen worden opgehangen en er zijn veerbelaste draadterminals voor het aansluiten van luidsprekerkabels. Omdat het passieve luidsprekers zijn, moet u voor versterking zorgen, meestal via een surround-sound A/V-ontvanger.

De Monolith M-OW3-soundbar ($ 499,99) beschikt over drie van die 4,5-inch/20 mm tweeter/waveguide-combo’s om linker-, midden- en rechterkanalen in een enkele kast te leveren. Elke driver wordt aangevuld met twee passieve radiatoren van 4,5 inch. Monoprice zegt dat de soundbar een vlakke frequentierespons levert van 70 Hz tot 20 kHz.

Monoprice Monolith M-OW1 wandluidspreker

Monoprijs

Monoprice’s Monolith M-OW1 wandluidsprekers ($ 299,99 per stuk) maken gebruik van een enkele driver met aan weerszijden een paar 4,5-inch passieve radiatoren. Monoprice zegt dat deze luidspreker “bij uitstek geschikt is voor gebruik als front-, center- en surround-kanaalluidspreker” en dat hij dezelfde frequentierespons levert als de soundbar.

Voor liefhebbers van thuisbioscopen die op zoek zijn naar een nog meer omhullende audio-ervaring, zijn de Monolith THX Certified Compact-satellietluidsprekers ($ 249,99 per paar) voorzien van enkele drivers in MDF-kasten.

Monoprice Monolith THX gecertificeerde compacte satellietluidsprekers

Monoprijs

Monoprice raadt aan deze luidsprekers te gebruiken voor links/rechts, hoogte en/of surround-configuraties. Deze luidsprekers zijn veel kleiner dan hun grotere broers en zussen, maar Monoprice zegt dat ze een frequentierespons leveren tot 80 Hz.

Voor degenen die op zoek zijn naar meer boom in hun kamer, raadt Monoprice het gebruik van een van zijn THX-gecertificeerde Monolith-subwoofers aan. Een goede kandidaat om met deze specifieke luidsprekers te combineren, is de 8-inch, 150 watt aangedreven sub van het bedrijf ($ 349,99).

0 Shares:
You May Also Like