Moen’s nieuwste slimme kraan sloten het handvat

moen smart faucet with motion control nio no handle chrome

Slimme thuisbewoners hebben altijd een handmatig back-upplan voor het geval hun automatiseringstechnologie tijdelijk uitvalt. Moen vindt dat niet nodig: de Smart Faucet met Motion Control die het bedrijf op CES laat zien, zo volledig contactloos dat hij geen handvat heeft.

We hebben de originele slimme kraan van Moen (die wel een handvat heeft) afgelopen april beoordeeld en vonden de gebarenbediening erg handig. Eigenaren ook: Moen zegt dat uit onderzoek bleek dat gebruikers de touchless-functies vaak gebruikten, in veel gevallen veel meer dan het handvat; het doel van dit model van de tweede generatie was dus om het handvat overbodig te maken.

Met de nieuwe slimme kraan kunnen gebruikers de temperatuur instellen met gebaren naast de originele gebaren voor het regelen van de waterstroom. Gebruikers kunnen binnen de app temperaturen en bewegingsschema’s aanpassen, en het heeft dezelfde spraakbesturing als het vorige model

En ja, Moen zal een tweede generatie kraan uitbrengen met een traditionele handgreep voor de minder gedurfde.

moen slimme kraan met bewegingsbediening geen handvat spotbestendig roestvrij

De technologie zal beschikbaar zijn voor vier kraanlijnen: de Nio, Paterson, Sinema en Weymouth. De originele Moen slimme kraan blijft als instapmodel verkocht.

De Moen Smart Faucet maakt deel uit van Moen’s grotere inspanning om smarts in te bouwen in elk aspect van het watersysteem van een huis in huis, wat het het ‘Smart Water Network’ noemt. We hebben de Flo slimme afsluitklep en lekdetectoren getest; er is ook een Flo by Moen-putpomp. Het bedrijf zegt dat een update van zijn slimme doucheproduct in 2023 zal volgen, maar bood niet veel details.

Meer functionaliteit voor eigenaren van de nieuwe slimme kraan is onderweg. Moen zal zijn app later dit jaar upgraden voor klanten die eigenaar zijn van de kraan en de slimme afsluiter, inclusief een winterfunctie en automatische leidingbreukbeveiliging.

Op CES maandagavond werden geen prijzen of beschikbaarheid aangekondigd; De beste kranen van Moen lopen echter over het algemeen tussen $ 300 en $ 600, dus de nieuwe modellen zullen waarschijnlijk aan de prijzige kant zijn.

0 Shares:
You May Also Like