MiniTool Movie Maker Review: een geweldige videobewerkingssoftware voor beginners

Vraag je je na het bekijken van de video’s op YouTube en Instagram af hoe mensen zoiets hebben? geweldige bewerkingsvaardigheden? En je moet het beeld voor ogen hebben dat mensen honderden dollars uitgeven aan het bewerken en het kopen van videobewerkingssoftware.

In sommige gevallen kan het waar zijn, maar in de meeste gevallen is dat niet zo.

Er zijn veel geweldige software op de markt die videobewerkingstools, overgangen, trimopties en andere effecten biedt. En vandaag gaan we de MiniTool filmmaker recensie, een app die beweert een geweldig videobewerkingsproduct te zijn. Maar we zullen in onze recensie onthullen of de app echt de moeite waard is om te gebruiken of niet.

MiniTool Movie Maker Review

Laten we dus beginnen met de bespreking van MiniTool MovieMaker en alles wat met de software te maken heeft tot in detail begrijpen.

systeem vereisten

De software heeft enkele basisvereisten waaraan de meeste Windows-pc’s voldoen.

MiniTool MovieMaker ondersteunt de oude Windows-versies zoals Windows 7samen met nieuwe versies zoals Windows 8.1 en 10.

De CPU vereisten van de software zijn: Intel i5 of hogermet processor 2GHz+. Maar de videomaker raadt Intel 6e generatie of nieuwere versies aan.

RAM vereisten van de software zijn: 8GB en de GPU vereisten zijn: Intel HD Graphics 5000 of andere opgewaardeerde. Andere GPU vereisten zijn: NVIDIA GeForce GTX 700 of daarboven, AMD Radeon R5of daarboven.

Installatie en configuratie

MiniTool MovieMaker is heel eenvoudig te installeren en in te stellen op uw Windows-systeem.

Gebruik gewoon de gegeven stappen, download gratis en de software staat op uw systeem:

1. Ga naar de officiële site van MiniTool MovieMaker en klik op Download nu optie om de software-installatie te downloaden.

minitool movie maker download optie

2. Bevestig de download door op . te klikken Gratis downloadin de volgende stap.

download bevestigen

3. Nu u de installatie hebt, dubbelklikt u erop en klikt u vervolgens op Installeer nu optie om de app met succes op uw apparaat te krijgen.

installeer de software

4. Klik op Aan Begin nu zodra de installatie is voltooid.

aan de slag met minitool moviemaker

Het installatie- en configuratieproces voor MiniTool MovieMaker is: compleet.

Nu kan het worden gebruikt om de video’s te bewerken met behulp van overgangen, effecten en andere functies.

App-interface en hoe deze te gebruiken

software-interface:

Zodra je de app opent, zul je getuige zijn van verschillende tools en functies om je foto’s en video’s te bewerken om een ​​complete film te maken.

Als je nog geen videobewerkingstool hebt gebruikt, kan de interface van de app je een beetje in paniek raken. Maar we verzekeren je dat het gebruik van de app heel eenvoudig is.

Overgangen en andere effecten

effecten en overgangen

Bovenaan zie je de sectie voor Media, Transactie, Effect, Tekst en Beweging. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met behulp van de mediafunctie de video’s, foto’s en gifs uploaden die nodig zijn om de uiteindelijke video te maken.

De Overgang functie bevat alle overgangseffecten zoals cloud, blind, burn, schaakbord, klok en meer.

Evenzo is de Effecten optie bevat de kleurvariatie die u kunt gebruiken om uw film indrukwekkender te maken.

Wat betreft de Tekst sectie, het bevat de verschillende tekstvariaties en je kunt kiezen voor degene die het beste bij je video past.

De Beweging functie zal u helpen een beweging te geven aan de stilstaande foto’s of tekst. Het kan ook in de video’s worden gebruikt.

Voorbeeldscherm

voorbeeldscherm

Alles wat je tot nu toe hebt bewerkt, is te zien op het voorbeeldscherm. Het toont je volledige voortgang in de vorm van video.

U kunt de Speel pauze knop en gebruik op dezelfde manier de Hou op knop volgens uw behoefte. Met de knoppen naast het afspelen en pauzeren kunt u de video frame voor frame bekijken.

In-/uitzoomen van de tijdlijn onderaan met behulp van de Tijdlijnregelaar.

Opnieuw of ongedaan maken de bestanden met de knoppen uiterst links van de tijdlijnaanpassing en gebruik de Verwijderen pictogram om het ongewenste deel te verwijderen.

Tijdlijn

tijdlijn optie

Al het bewerkingsgedeelte moet hier in de . worden gedaan Tijdlijn onderdeel van MiniTool MovieMaker.

U moet de mediabestanden slepen en neerzetten vanuit de mediasectie die u in uw video wilt. Daarnaast moeten de effecten en overgangen ook worden gesleept en neergezet op of tussen de media om een ​​stijlvolle film te maken.

U moet de video’s, foto’s en andere zichtbare media in het videogedeelte slepen en neerzetten. Op dezelfde manier komen de audiobestanden in het audiogedeelte en de tekst die u in de software maakt in het tekstgedeelte.

Optie opslaan en exporteren

optie exporteren en opslaan

Gebruik ten slotte, wanneer uw video is voltooid, de exportoptie in de rechterbovenhoek om de uiteindelijke video op uw apparaat op te slaan.

Vergeet tijdens het maken van je film niet tussendoor je voortgang op te slaan.

Gebruik de Hamburger icoon klik in de rechterbovenhoek op de Bestanden klik vervolgens op Bewaar dit project om uw huidige voortgang in het project veilig te stellen. Gebruik op dezelfde manier dezelfde optie om een ​​nieuw project te starten, het oude te openen of de software ook af te sluiten.

Bekijk deze video met verschillende video’s gemaakt met MiniTool MovieMaker. Deze video zal u verder helpen de werking van de software te begrijpen.

Afsluiten

MiniTool-filmmaker is een videobewerkingssoftware die uw keuze zou moeten zijn, vooral als u nieuw bent in de bewerkingswereld.

En niet te vergeten, de software is volledig gratis te gebruikenwaardoor het een compatibel product is voor: amateurs. als je een professional bent, zul je waarschijnlijk merken dat het geen functies heeft. Dat is de reden waarom het niet in onze lijst met de beste videobewerkingssoftware is terechtgekomen.

Onze MiniTool-recensie van filmmakers is voldoende om te vertellen dat je voor de software moet gaan. Maar u moet één ding in gedachten houden waarmee de software te maken kan krijgen: enkele storingen terwijl je aan een project werkt. Dus vergeet niet op te slaan de huidige voortgang tussendoor.

Als je nog andere twijfels hebt met betrekking tot het product in gedachten, laat dan gerust je vraag achter in het commentaargedeelte hieronder.

MiniTool MovieMaker

MiniTool MovieMaker

Installatiegemak

9.5/10

Effecten en overgangen

8.5/10

Ondersteunde platforms

6.0/10

Pluspunten

Gratis Software is heel eenvoudig te installeren Perfect voor beginners en starters Veel opties beschikbaar in effecten en overgangen

nadelen

U kunt tijdens het bewerken een storing tegenkomen Niet goed voor ervaren video-editors

0 Shares:
You May Also Like