Microsoft-programma’s die elke student in 2022 zou moeten gebruiken

Studenten vertrouwen op tal van softwareprogramma’s om opdrachten te voltooien en hun onderzoekswerk te voltooien. Met dit in gedachten zijn er veel applicaties gemaakt voor Microsoft Windows-gebruikers die deze taken eenvoudig en efficiënt maken. Bovendien zijn de meeste van deze applicaties gratis of betaalbaar voor studenten.

Maar het vinden van de juiste kan moeilijk zijn, gezien het aantal applicaties dat tegenwoordig beschikbaar is. Als je een student bent, zul je deze lijst met Microsoft-programma’s erg handig vinden, omdat deze programma’s bevat die nuttig zijn voor elke student.

MS-kantoor

MS office is een van de krachtige Microsoft-programma’s waarmee studenten hun beste ideeën kunnen ontketenen, dingen voor elkaar krijgen en verbonden blijven met unieke functies. Het enige wat je als student nodig hebt, is inloggen voor een persoonlijke ervaring met de meest up-to-date applicaties.

Met MS office krijgt u toegang tot een volledig uitgerust tekstverwerkingsprogramma voor zowel Windows- als Mac-besturingssystemen dat helpt bij het uitvoeren van verschillende toepassingen, zoals het openen van Word-documenten, typen en bewerken.

Via Excel en PowerPoint kunt u grafische hulpmiddelen, draaitabellen en macro-programmeertaal gebruiken en uw werk gemakkelijk presenteren in presentaties.

Cortana

Als student helpt Cortana je om meer te bereiken met minder inspanning, terwijl je je concentreert op wat voor jou het belangrijkst is. Hiermee heb je sneller toegang tot informatie en maak je sneller contact met andere studenten.

In Windows heeft het een op chat gebaseerde gebruikersinterface waarmee u kunt communiceren met getypte of gesproken vragen. Afhankelijk van uw voorkeur kan het formaat van de Cortana-app worden aangepast, verplaatst en op uw bureaublad worden geplaatst om u in staat te stellen uw workflow te accommoderen. Het wordt ook geleverd met verbeterde beveiliging en privacy, zodat u erop kunt vertrouwen dat u uw informatie erop bewaart.

College essay hulp van professionals

Afbeeldingsbron: https://www.freepik.com/free-photo/handsome-asian-businessman-working-from-home_16719269.htm

Als je momenteel hoger onderwijs volgt op de universiteit, moet je veel opdrachten hebben om te voltooien en weinig tijd om wat extra studie-uren te proppen. Wanneer je problemen hebt met het beheren van je tijd als student, kun je Edubirdie inhuren om je te helpen met je werk. Deze toonaangevende schrijfservice heeft professionele essayschrijvers die uw opdrachten voor u schrijven. Ongeacht het onderwerp, je krijgt betrouwbare essays die je cijfers niet in gevaar brengen. Dus als je hulp nodig hebt om je essays op tijd af te ronden, moet je deze essayschrijfservice proberen.

Microsoft visuele studio

Als student informatica of als je een sterke passie hebt voor computergerelateerde toepassingen, is dit een van de beste programma’s die je kunt gebruiken om sneller te coderen, met de beste IDE te werken en je ontwerp te ontwikkelen tot de uiteindelijke implementatie.

Met de IntelliSense-codesuggesties kunt u snel en nauwkeurig werken terwijl u uw snelheid behoudt, ongeacht de complexiteit van het bestand dat u verwerkt.

Daarnaast helpt de CodeLens u essentiële inzichten te identificeren, zoals wijzigingen die in de code zijn aangebracht en hun impact. Hiermee kunt u de uitvoering van de code pauzeren en inspecteren met behulp van het breekpunt en de methode om uw status opnieuw te creëren.

Microsoft OneDrive

Gegevensverlies is een grote uitdaging voor studenten vanwege storingen in hardwareopslagcomponenten. Stelt u zich eens voor dat u uw waardevolle project op de SD-kaart of externe harde schijf kwijtraakt en er is geen andere manier om de informatie erop terug te krijgen.

Met Microsoft OneDrive kunt u uw bestanden en persoonlijke gegevens zoals herstelsleutels, wachtwoorden, bestanden delen of vensterinstellingen opslaan in de cloud. Zolang je betrouwbare toegang tot internet hebt, kun je vanuit je luie stoel inloggen op je kluis, alle opdrachten lezen en uitvoeren. Het biedt 5 GB gratis opslagruimte en andere opslagopties zoals 100 GB, 1 TB en 6 TB.

Bing-kaarten

Met dit softwareprogramma en deze service kunnen studenten kaarten bekijken, bewerken en integreren in de tutorials of opdrachten over webapplicaties die op de universiteit worden gegeven. Het is ontworpen om geografische visualisatie en analyse te vergemakkelijken met behulp van interactieve kaarten, autosuggestie, routelocaties, ruimtelijke wiskundebibliotheken en geocodering.

Als student die een bedrijfsgerelateerde cursus volgt, kunt u dit programma gebruiken om meer te leren over datamapping uit verschillende bronnen en de Visual Basics for Application-interface waarmee het proces van het in kaart brengen van punten kan worden geautomatiseerd.

Aan het einde van je hbo-opleiding zul je begrijpen hoe je miljoenen consumenten over de hele wereld kunt bereiken met mixed reality-ervaringen. Bovendien kunt u dit programma gebruiken bij het ontwerpen van uw op Android gebaseerde applicaties.

Conclusie

Dat is de lijst met Microsoft-programma’s die nuttig zijn voor studenten. Afhankelijk van uw cursus en uw opdrachttypes, kan het nut van elk van deze toepassingen variëren. Maar ze kunnen het voltooien van opdrachten heel gemakkelijk maken, dus zorg ervoor dat je ze allemaal uitprobeert om applicaties te vinden die je graag gebruikt als student.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like