Microsoft Outlook vastgelopen bij het laden van profiel? Hier hoe het te repareren

Microsoft Outlook is een van de meest populaire desktop-e-mailclients voor Windows 10. En het staat bekend om zijn multifunctionaliteit en enorme overvloed aan verschillende functies, zoals een agenda, taakbeheer, contactbeheer, notities maken, dagboek en surfen op het web. Maar soms kunt u een probleem ervaren, Outlook reageert nietvastgelopen bij ‘Verwerken’, werkt niet meer, loopt vast of loopt vast.

Een paar gebruikers melden dat ze Office 2016, 2013, 2010 of 2007 gebruiken “Microsoft Outlook loopt vast bij het laden van profiel”. De reden kan verschillende zijn. Het kan het beschadigde Outlook-profiel zijn dat het probleem veroorzaakt, of een slecht PST / OST-bestand, een Glitched-invoegtoepassing en meer. Wat de reden ook is. Als Microsoft Outlook geopend is, blijft het hangen in het laadprofiel, dan kan dit bericht je misschien helpen.

Microsoft Outlook loopt vast bij het laden van profiel

Als dit de allereerste keer is dat je een vastgelopen laadprofiel hebt opgemerkt, raden we je aan om je pc opnieuw op te starten en Outlook opnieuw te openen. Start uw pc opnieuw op om het probleem op te lossen als een tijdelijke storing het probleem veroorzaakt.

Start Windows 10 schone opstartstatus, dat helpt Als programma’s van derden dit probleem veroorzaken, zult u Outlook niet tegenkomen bij het laden van profielproblemen bij schoon opstarten. In dat geval moet u uitzoeken welke programma’s of services het probleem veroorzaken.

Microsoft brengt regelmatig cumulatieve updates uit met verschillende bugfixes. Aangezien Office van Microsoft is, ontvangt het zijn updates via Windows Update. En waarschijnlijk hebben sommige van de nieuwste Windows-updates de bugfixes voor het probleem met het vastlopen van Outlook of het vastlopen van het laadprofiel.

Open de instellingen-app en vervolgens Windows-update en beveiliging, druk op de knop Controleren op updates om het downloaden en installeren van Windows-updates van de Microsoft-server toe te staan. Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op om ze toe te passen

Outlook veilige modus starten

Als Outlook niet meer reageert op een scherm met de tekst ‘Profiel wordt verwerkt of geladen, sluit dan alles en start Outlook in de veilige modus door de onderstaande stappen te volgen. En schakel vervolgens add-ons en hardware grafische versnelling uit die waarschijnlijk helpen het probleem op te lossen.

Druk op Windows + R, typ Outlook.exe /safe en klik op ok

Zodra Outlook in de veilige modus is gestart, schakelt u Outlook-invoegtoepassingen en grafische hardwareversnelling uit volgens de onderstaande stappen.

Outlook-invoegtoepassingen uitschakelen

Open Outlook en ga naar Bestand > Opties > Invoegtoepassingen,

Selecteer nu naast Beheren COM-add-ins en klik op GaanU ziet alle invoegtoepassingen in een nieuw venster. Hier kunt u alle invoegtoepassingen waarvan u denkt dat ze schuldig zijn aan het veroorzaken van het probleem verwijderen of uitschakelen. Ik raad u aan alles uit te schakelen en één voor één in te schakelen om te zien welke het probleem daadwerkelijk veroorzaakt.

Ik hoop dat de bovenstaande stappen “vooruitzichten zullen repareren die vastzitten in het laadprofiel”.

Hardware grafische versnelling uitschakelen

Het is een andere effectieve manier om van het probleem af te komen. Hier zijn de nodige stappen.

Open Outlook in de veilige modus zoals voorheen. Navigeer nu naar Bestand> Opties> Geavanceerd. Zoek Schakel hardware grafische versnelling uit in het weergavegedeelte en vink het aan. Klik nu op OK. Start Outlook-bureaublad normaal opnieuw. Het zou moeten helpen om de vooruitzichten op te lossen die vastzitten aan het probleem met het laadprofiel.

Outlook Inbox Repair Tool gebruiken

Nog steeds hulp nodig? er is een kans dat het probleem wordt veroorzaakt door beschadigde gegevensbestanden (PST- of OST-bestand). Als uw Outlook-gegevensbestanden zijn verbroken, zijn er fouten die u kunt tegenkomen Outlook vast op het laadprofielscherm. Voer de ingebouwde hersteltool voor Outlook-inbox uit die zoveel Outlook-gerelateerde problemen kan oplossen, waaronder de Outlook die vastzit aan het laadprofiel.

Ga eerst naar C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16. Het hangt af van uw kantoorversie. l

Opmerking: ik gebruik Office 2016, dus ik heb 16 gekozen. Soms moet u mogelijk alleen Programmabestanden kiezen.

Nu zoeken SCANPST.EXE en open het. Klik op de bladerknop en selecteer hier pst- of ost-bestanden C:\Users\\AppData\Local\Microsoft\Outlook.Klik op Start om te scannen. Als u de reparatieknop ziet. Klik erop. Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op en controleert u of het probleem is opgelost.

Een nieuw gebruikersprofiel maken

Er is een kans dat het huidige Outlook-profiel is beschadigd, waardoor het laadprofiel van Outlook vastloopt. Agin als uw profiel verschillende instellingen opslaat die bepalen hoe Outlook eruitziet en aanvoelt. maak een nieuw profiel aan en voeg vervolgens uw e-mailaccounts toe aan het nieuwe profiel.

Sluit Outlook, als het actief is Open het Configuratiescherm, Kies Gebruikersaccounts > E-mail > Toon profielen.

Kies Toevoegen en typ in het vak Profielnaam een ​​profielnaam en kies vervolgens OK.

Voer een e-mailadres en een wachtwoord in voor het primaire e-mailaccount dat u in Outlook gebruikt en doorloop vervolgens de stappen om het profiel te maken.

Nadat het profiel is gemaakt, kiest u in het dialoogvenster Profielen weergeven de optie Vragen om een ​​te gebruiken profiel. Start Outlook en kies uw nieuwe profiel.

Microsoft Office repareren

Meestal repareer je het pst-bestand en maak je een nieuw Outlook-profiel om het probleem op te lossen, maar als je hulp nodig hebt, laten we dan de ms office-installatie repareren op fouten.

Open het configuratiescherm, selecteer Programma’s en onderdelen. Zoek Microsoft Office en klik met de rechtermuisknop op ti en kies Wijzigen. Nu kunt u een van de volgende opties kiezen: Snelle reparatie en online reparatie. Klik vervolgens op Repareren. Ik stel voor om eerst de snelle reparatie te proberen. Als het niet lukt, probeer dan een andere.

Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op en vinkt u de hoop aan dat deze keer Outlook start en soepel verloopt.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like