Microsoft bevestigt $ 299 Xbox Series S, aangezien lekken ook de Series X-prijs onthullen

xbox series x

Als recente rapporten en lekken waar blijken te zijn, worden de Xbox Series X- en Xbox Series S-consoles van Microsoft op 10 november gelanceerd voor bekende prijzen: $ 499 voor de Xbox Series X en $ 299 voor de Xbox Series S. Nadat de lekken waren opgetreden, bevestigde Microsoft zelf het bestaan ​​van de Xbox Series S, evenals de prijs van $ 299.

Het lijkt erop dat de volgende generatie Xbox-informatie zijn weg vindt naar het web: Windows Central zegt dat het de prijs- en lanceringsinformatie van de Xbox Series X heeft ontvangen; Brad Sams van Thurrott zegt dat hij het bestaan ​​van de Xbox Series S heeft bevestigd; en het WalkingCat Twitter-account heeft enkele afbeeldingen van de Xbox Series S die de grootte van de (kleinere) Series S-console vergelijkt met de next-gen Xbox Series X, onderdeel van een nieuwe gelekte commercial voor de Xbox Series S die Microsoft uiteindelijk heeft bevestigd. En Microsoft? Nadat deze rapporten waren opgedoken, ging het bedrijf gewoon door en … tweette het.

Microsoft xbox one s officieel

Microsoft heeft natuurlijk het bestaan ​​van de Xbox Series X bevestigd, met een diepe duik in de binnenkant. Tot op heden heeft Microsoft echter niets anders gezegd dan het feit dat de console tijdens de feestdagen van 2020 zou worden gelanceerd, zelfs met de COVID-19-pandemie op de achtergrond. Microsoft lanceerde echter de originele Xbox One X voor $ 499, en Windows Central zegt dat dit ook de prijs zal zijn van de nieuwe Xbox Series X. Windows Central meldde ook de lanceringsdatum van 10 november.

gamecontroller van de xbox-serie

Microsoft moet de prijs van de Series X-console, de lanceringsdatum of de interne componenten van de Xbox Series S nog bevestigen. Microsoft’s eigen onthulling van de Xbox Series S en de prijs ervan dragen bij aan details die zondagavond door het WalkingCat Twitter-account zijn onthuld , die een GIF-bestand plaatste met een witte Xbox Series S die werd vergeleken met de grootte van de grotere Xbox Series X. Een stilstaand beeld van die GIF staat onderaan dit artikel.

Wat lijkt op een gelekte commercial van het WalkingCat Twitter-account, onthult ook enkele voorheen onbekende specificaties: een SSD van 512 GB, een “volledig digitale ervaring” die het ontbreken van een optische schijf suggereert, en raytracing-mogelijkheden.

xbox one s specificaties en functies Twitter WalkingCat

Windows Central zegt ook dat het heeft bevestigd dat de Xbox Series S-console geen optische schijf bevat, zoals de gelekte commercial suggereert. De site zei te verwachten dat de prestaties van de Xbox Series S ongeveer die van de Xbox One X zullen zijn. De afbeelding die Microsoft van de meer betaalbare console deelde, toont niet meteen een schijfsleuf, in tegenstelling tot de promotionele afbeeldingen van de Xbox Series X.

Het aanbieden van de Xbox Series X voor $ 499 zou in sommige kringen een grote korting zijn op wat Microsoft voor de console in rekening brengt. Microsoft heeft gezegd dat zijn next-gen Xbox Series X-console 12 teraflops aan prestaties zal bieden, ongeveer het dubbele van die van de Xbox One X. Teraflops meten de rekenprestaties in plaats van de werkelijke spelprestaties, maar er was al een enorme kloof tussen de prestaties van de Xbox One S (1.4 TFlops) en de Xbox One X (6 TFlops). De laatste Xbox One X-console is grotendeels uitverkocht en niet meer leverbaar, en beschikbaar via het vernieuwde programma van Amazon. Verwijder niet-productlink voor $ 470.

xbox series s walkingcat Microsoft twitter

Het is niet verrassend dat Microsoft de Xbox Series X onderdeel zal maken van zijn Xbox All Access-programma, meldt Windows Central, een lease waarmee een gebruiker een kleine vergoeding kan betalen (ongeveer $ 31 per maand voor een Xbox One X) om een ​​Microsoft-console te leasen. Het All Access-abonnement wordt ook geleverd met 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate, het Netflix-achtige abonnementsprogramma voor games van Microsoft. Een Xbox Series X van $ 299 in combinatie met Xbox Game Pass lijkt al klaar om verbluffende waarde te bieden, en het aanbieden van een maandelijks betalingsplan zou het alleen maar haalbaarder maken voor gamers om te verkrijgen.

Sony heeft natuurlijk de prijs van de volgende generatie PlayStation 5-console niet aangekondigd. Het lijkt erop dat de bal nu in het kamp van Sony ligt … of in ieder geval totdat Microsoft besluit nog meer informatie te tweeten.

0 Shares:
You May Also Like