Met Kangaroo’s deurbelcamera van $ 20 kun je je deur in de gaten houden

kangaroo photo doorbell

Bekend om zijn portemonneevriendelijke slimme sensoren en alarmen, springt Kangaroo in een nieuwe categorie voor huisbeveiliging: deurbellen: de aankomende deurbelcamera van het bedrijf is misschien wel de goedkoopste slimme deurbel die we ooit hebben gezien. Dat gezegd hebbende, moest Kangaroo enkele belangrijke functies schrappen om het prijskaartje van $ 20 van de Doorbell Camera te halen – te beginnen met video-opname.

De deurbelcamera, die later deze maand wordt verzonden, legt een GIF-achtige foto vast bij je voordeur, die hij via een pushmelding naar je telefoon stuurt wanneer een bezoeker op de knop drukt of als de deurbel beweging detecteert.

Hoewel de clips van aan elkaar geplakte afbeeldingen duidelijk genoeg moeten zijn om je gezichten te laten herkennen en een algemeen idee te krijgen van wat er voor je deur gebeurt, moet je niet de ongerepte 1080p-beelden verwachten die je van duurdere videodeurbellen zult zien.

De deurbelcamera ondersteunt nachtzicht dankzij een paar infrarood-LED’s, maar het relatief beperkte gezichtsveld van 60 graden van de deurbel is aanzienlijk smaller dan concurrerende (en opnieuw duurdere) modellen die FOV’s bieden in het bereik van 180 graden.

kangoeroe foto met telefoon

Voorlopig is er geen detectie van mensen, wat betekent dat de bewegingssensor van de deurbel kan worden geactiveerd door auto’s, huisdieren en andere willekeurige bewegingsgebeurtenissen. Er is mij echter verteld dat de detectie van mensen ergens ‘deze zomer’ zal plaatsvinden, samen met ondersteuning voor aanpasbare bewegingsdetectiezones. Andere ontbrekende functies zijn tweerichtingsaudio en de mogelijkheid om een ​​livestream voor de deur te bekijken.

Het is de bedoeling dat de Doorbell Camera wordt geleverd met de nieuwe Kangaroo Chime, hoewel de gong pas een paar weken nadat de Doorbell Camera zijn debuut maakt, wordt verzonden. Een vertegenwoordiger van Kangaroo zei dat degenen die de Doorbell Camera vroeg bestellen, de Kangaroo Chime gratis krijgen zodra deze beschikbaar is.

Je kunt de deurbelcamera ook koppelen met de Kangaroo Sirene + Keypad van $ 70, waarbij de sirene is ontworpen om te klinken wanneer een bezoeker op de deurbelknop drukt. Kangaroo zegt dat het een nieuwe beveiligingskit-bundel van $ 79 zal aanbieden met de deurbelcamera, de sirene + toetsenbord, een paar bewegings- en toegangssensoren en een tuinbord.

De weerbestendige deurbelcamera heeft zowel schroef- als peel-and-stick-montage en wordt aangedreven door een drietal AAA-batterijen die tot 18 maanden meegaan.

De deurbelcamera biedt zowel Alexa- als Google Assistant-integratie, maar alleen als u zich aanmeldt voor Kangaroo’s Complete thuisbewakingsservice, die 30 dagen cloudopslag, 24/7 thuisbewaking en andere voordelen biedt. Het complete abonnement kost $ 10 per maand of $ 99 per jaar, maar als je voor de jaarlijkse optie kiest, geeft Kangaroo je gratis zijn $ 79 Security Kit-bundel (degene die de deurbelcamera bevat).

Dus ja, we hebben het hier over beperkte functionaliteit, maar zoals een Kangaroo-vertegenwoordiger me vertelde, zijn de functies van de deurbelcamera “gedestilleerd tot [the] meest essentiële functies” om die prijs van $ 20 te halen. We laten u weten of het de moeite waard is zodra we tijd hebben besteed aan een beoordelingseenheid.

0 Shares:
You May Also Like