Met het Keyless Shepherd Lock van PassiveBolt kunt u uw deur met een tik ontgrendelen

passivebolt shepherd lock

Een slimme kijk op het keyless-entry slimme slot, het nieuwe Shepherd Lock van PassiveBolt ontgrendelt niet alleen uw deur met een tik op het sleutelgat, het stuurt u ook een melding en laat een alarm afgaan als een indringer het slot probeert te openen.

De Shepherd Lock, die deze week zijn debuut maakt op CES, is een slim slot in retrofit-stijl dat u op uw bestaande slotset kunt installeren, zodat u uw nachtschoot en sleutels kunt behouden.

Eenmaal geïnstalleerd, detecteert het Bluetooth-enabled Shepherd Lock wanneer uw telefoon binnen bereik is en kunt u uw deur ontgrendelen door simpelweg op het externe sleutelgat te tikken, waardoor het in feite een capacitieve aanraaksensor wordt.

Naast het vergrendelen en ontgrendelen van uw deur, gebruikt de Shepherd Lock ook “verbeterde” sensoren en kunstmatige intelligentie om te detecteren of iemand het slot probeert te openen. Als de Shepherd Lock denkt dat er met het slot geknoeid wordt, kan het een mobiel alarm afgeven, de nachtschoot in de vergrendelde positie bevriezen en zelfs een ingebouwd alarm laten klinken.

passieve grendel herder slot deur open

Dankzij de sensoren van de Shepherd Lock kan hij detecteren of de deur open is zonder dat er magneten op je deurkozijn nodig zijn, terwijl je met de iOS/Android-app sleutels kunt delen met gasten en in de gaten kunt houden wie er komt en gaat.

Aangedreven door vier AA-batterijen (die het slot tot een jaar moeten laten werken), beschikt de Shepherd Lock over Zigbee- en Z-Wave-radio’s en kan hij ook verbinding maken met wifi via een draadloze brug. Ondersteuning voor Alexa en Google Assistant maken ook deel uit van het pakket.

Zoek naar de Shepherd Lock die in maart in de uitverkoop gaat voor $ 249.

0 Shares:
You May Also Like