Met Disney+ GroupWatch kun je shows en films streamen met vrienden

disney plus groupwatch

Na een paar weken testen in Canada en andere gebieden, lanceert Disney+ vandaag officieel zijn GroupWatch-functie in de VS, waardoor de streamingdienst van Disney de nieuwste is om mee te doen aan de rage van het horlogefeest.

Maximaal zeven personen kunnen deelnemen aan een Disney+ watch party, waarbij de functie wordt ondersteund op alle Disney+ platforms, inclusief iOS, Android en webbrowsers, evenals streaming-spelers en smart-tv’s met de Disney+ app.

GroupWatch zal beschikbaar zijn voor de hele Disney+ bibliotheek, maar alle leden van de watch party moeten Disney+ abonnees zijn. Disney+ kost $ 6,99 per maand.

Om een ​​GroupWatch te starten, tik of klik je op het GroupWatch-pictogram op de detailpagina van een Disney+ film of tv-programma. GroupWatch-uitnodigingen kunnen alleen “afkomstig zijn” van een webbrowser of een telefoon, maar zodra de uitnodigingen zijn verzonden, kunt u vanaf elk streamingapparaat of een smart-tv kijken.

Elk lid van een Disney+ GroupWatch kan de video pauzeren, afspelen, terugspoelen of vooruitspoelen, maar interactie met vrienden die samen kijken is beperkt tot slechts zes emoji: “Vind ik leuk”, “Grappig”, “Verdrietig”, “Boos”, ” Bang’ en ‘Verrast’.

disney plus groupwatch pauze

Disney+ begon op 10 september met het testen van GroupWatch in Canada en breidde de test ongeveer een week later uit naar Australië en Nieuw-Zeeland. Voorlopig vindt de officiële lancering van GroupWatch alleen plaats in de VS, hoewel Disney+ zegt dat het de functie later dit najaar naar Europa zal brengen.

Met GroupWatch voegt Disney+ zich bij streamingdiensten als Amazon Prime Video, Hulu, Plex, Movies Anywhere en Sling TV om een ​​kijkfeestmodus uit te rollen. Netflix is ​​​​een opmerkelijke kijkpartij, hoewel er tal van co-watching-oplossingen van derden zijn die de leegte opvullen.

Sling TV, dat vorige week zijn watch party-modus lanceerde, onderscheidt zich van het peloton doordat mede-kijkende vrienden kunnen communiceren via beeld-in-beeld videochat, hoewel er slechts vier mensen tegelijk in een kijkfeestje kunnen zijn. Amazon Prime Video en Hulu bieden zowel tekstchat als emotes, maar geen videochat, terwijl Plex helemaal geen interactie ondersteunt.

0 Shares:
You May Also Like