Met de tijdelijke aanbieding van Amazon krijg je een Echo Dot voor 99 cent – een soort van

amazon echo dot fourth gen main

Amazon biedt vandaag veel op zijn Echo Dot slimme luidspreker. Je kunt er een kopen voor 99 cent – je betaalt ook voor een maand Amazon Music Unlimited ($ 9,99 of $ 7,99 voor Prime-leden). Die service bevat nu audiotracks met hoge resolutie zonder extra kosten.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor mensen die nieuw zijn in het Echo-ecosysteem. Als je al een Echo hebt of er eerder een hebt geactiveerd, of als je je momenteel of eerder hebt geabonneerd op Amazon Music Unlimited, kun je deze deal niet scoren.

Klik hier om de deal te zien (je moet inloggen op je Amazon-account om te zien of je in aanmerking komt).

De Echo Dot is al lang onze favoriete slimme luidspreker in de budgetcategorie, en elke generatie – hij is nu in de vierde – is verbeterd op het gebied van ontwerp, audioprestaties en algemene mogelijkheden. Dit nieuwe model heeft een bolvormig ontwerp dat lijkt op de Echo op ware grootte. Het is in stof gewikkeld en heeft een LED-lichtring aan de basis die de status aangeeft, knipperend om je te waarschuwen voor berichten, herinneringen, alarmen en meldingen (zoals wanneer je Amazon-bestelling is aangekomen).

Je kunt de Echo Dot gebruiken om muziek van elke streamingdienst af te spelen. Amazon Music Unlimited biedt meer dan 70 miljoen nummers gecodeerd in cd-kwaliteit (16-bits resolutie en een bemonsteringsfrequentie van 44,1 kHz), plus ongeveer 7 miljoen nummers gecodeerd in 24-bits resolutie, samen met meer dan 1.000 nummers gecodeerd in Dolby Atmos en Sony 360 Reality-audio. Je moet overstappen op een Amazon Echo Studio of een van Sony’s eigen compatibele luidsprekers om ernaar te luisteren. We waren onder de indruk van de eerste; niet zozeer het laatste.

Als je merkt dat je om welke reden dan ook niet geniet van Amazon Music Unlimited, moet je je abonnement opzeggen voordat het automatisch wordt verlengd voor $ 9,99 per maand ($ 7,99 voor Prime-leden).

0 Shares:
You May Also Like