Meld je aan voor een maand Amazon Music en ontvang een Echo Dot voor een buck

echo dot 3rd gen primary

Als u op zoek bent naar een nieuwe streaming muziekservice. Amazon Music Unlimited is een geweldige optie. En op dit moment zou je gek zijn om het niet te proberen: nieuwe gebruikers die zich aanmelden voor ten minste een maand service krijgen een derde generatie Echo Dot voor slechts een dollarVerwijder niet-productlink – en je hoeft niet te geven het terug wanneer u annuleert.

Als je geen Prime-lid bent, kost Amazon Music Unlimited dezelfde $ 10 per maand als Apple Music en Spotify, maar Prime-leden krijgen het voor slechts $ 8 / maand. Zodra u zich abonneert, krijgt u een uitstekende app en webinterface, samen met advertentievrije toegang tot zo’n 60 miljoen nummers, die allemaal handsfree kunnen worden afgespeeld op uw nieuwe Echo Dot.

We hebben deze Echo Dot al in oktober 2018 beoordeeld en hem vier van de vijf sterren en een Editors’ Choice-prijs gegeven. Deze versie is qua geluid een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. “Het is net zo capabel als het origineel, het is mooier en het klinkt veel, veel beter”, zeiden we in onze recensie. En je kunt altijd een Bluetooth-speaker of koptelefoon aansluiten als je een beter geluid wilt.

Dus je krijgt een maand lang toegang tot vrijwel elk nummer dat ooit is geschreven en een van de beste slimme luidsprekers voor $ 9 of $ 11 dollar. En als je het niet wilt houden, schakel dan de automatische verlenging uit voordat de maand om is en je kunt nog steeds genieten van Spotify of Apple Music op je punt.

[Today’s deal: Amazon Echo Dot for $0.99 when you subscribe to Amazon Music UnlimtedRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like