Masonite M-Pwr slimme deur: Ring deurbel, Yale slim slot ingebouwd

masonite mpwer shot1b

Elektronische nachtsloten en bedrade videodeurbellen zijn twee van de lastigste smarthome-apparaten om te installeren. Masonite, een bedrijf dat synoniem staat voor toegangsdeuren – de NYSE-aandelenticker is DOOR – is van plan om de noodzaak voor nieuwe huiseigenaren om ooit te installeren, te elimineren. De slimme buitendeur van de M-Pwr die op CES 2022 wordt getoond, integreert beide componenten rechtstreeks in de deur zelf, met hulp van respectievelijk Yale Home en Ring.

De M-Pwr, voor het eerst aangekondigd in maart 2021, lijkt erg op uw alledaagse premium glasvezeldeur, en net als andere Masonite-deuren is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren en glasopties. Wat de M-Pwr onderscheidt, is de integratie van een Ring-videodeurbel en een slimme nachtschoot van Yale, samen met een Yale-statussensor die u zal informeren of de deur open of gesloten is.

masonite mpwr slimme deur

Een ingebouwde wifi-adapter verbindt de deur met het thuisnetwerk. De deur is bedraad met de elektrische bedrading van het huis, waardoor Masonite bewegingsgeactiveerde LED-verlichting in de boven- en ingangszijden van het deurkozijn kon bouwen om uw weg naar binnen te verlichten. De bedrading elimineert de noodzaak voor batterijen voor elk aspect van de deur en zijn componenten, maar er is een back-upbatterij aan boord om ervoor te zorgen dat alles blijft werken – tot 24 uur – tijdens een stroomstoring.

Het spelbreker voor doe-het-zelvers is dat de M-Pwr slimme deur alleen beschikbaar zal zijn in nieuwbouwwoningen; je zult geen pre-hung-model vinden in je plaatselijke winkel voor woningverbetering, althans niet snel. Verschillende prominente huizenbouwers werkten samen met Masonite om de M-Pwr te ontwikkelen, waaronder Van Metre in het noorden van Virginia, de ontwikkelaar Ball Homes in Kentucky en Barringer Homes, de luxe huizenbouwer uit Charlotte, NC. Het bedrijf zegt actief op zoek te zijn naar meer bouwpartners.

0 Shares:
You May Also Like