Marshall echte draadloze lijn breidt uit met de Minor III, Motif ANC

marshall minor iii

Het is vooral bekend om de versterkers die het op de markt brengt voor de rock-and-roll-industrie, maar Marshall heeft zijn merk al lang in licentie gegeven aan het Zweedse Zound Industries, waardoor het op gerenommeerde Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons wordt geplaatst. Vandaag heeft Zound twee nieuwe inzendingen aangekondigd in zijn lijn van echte draadloze oortelefoons: de Minor III en de Motif ANC.

De Motif ANC, $ 199, is een afgedicht ontwerp met actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus. Een beschermingsklasse van IPX5 beschermt tegen waterstralen, maar ze zijn niet geclassificeerd voor bescherming tegen deeltjes (u kunt alle details over IP-codes vinden op de voorgaande link). Er worden dubbele microfoons gebruikt om actieve ruisonderdrukking te bieden.

Aan de buitenkant van de Motif ANC zijn aanraakbedieningen voorzien voor muziek- en telefoonbediening. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een app die EQ-aanpassing biedt. Dynamische drivers van zes millimeter hebben een gevoeligheid van 106dB ±2 @ 1 mW (0,126Vrms) 1 KHz en hebben een impedantie van 16 ohm, dus zowat elk mobiel apparaat zou ze moeten kunnen aansturen. Elke oordop moet 4,5 uur actief gebruik bieden, en een draadloze draagbare oplaadcassette belooft dat te verlengen tot 20 uur na één keer opladen.

Marshall motief anc

De Minor III van $ 129, afgebeeld bovenaan deze pagina, is een echte draadloze hoofdtelefoon op instapniveau die, als apparaat van de derde generatie, voor het eerst zijn draden verliest (de twee vorige generaties hadden een kabel die de twee oortelefoons verbond ). Dit is een ontwerp met een open pasvorm, vergelijkbaar met AirPods van Apple. Deze hebben geen actieve ruisonderdrukking, maar ze blokkeren passief geluid van buitenaf.

De Minor III zijn uitgerust met 12 mm drivers met een gevoeligheid van 93 dB SPL (179 mV @ 1 kHz). Ze hebben een iets hogere impedantie – 32 ohm – maar dat zou voor geen enkel mobiel apparaat een obstakel moeten zijn. Net als de Motif ANC heeft de Minor III ook aanraakbedieningen voor het afspelen van muziek en telefoongesprekken. Ze hebben een speelduur van vijf uur, en de meegeleverde oplaadcassette kan de oordopjes nog vier keer opladen om in totaal 25 uur te leveren.

De Marshall Minor III biedt iets minder bescherming tegen binnendringing dan de Motif – ze hebben een IPX4-classificatie – maar dat zorgt nog steeds voor bescherming tegen opspattend water. Noch zweet noch regen mogen de hoofdtelefoon beschadigen. Beide hoofdtelefoons zijn uitgerust met Bluetooth 5.2-radio’s en ondersteunen beide de SBC- en aptX-codecs.

De Marshall Minor III is nu te koop op de Marshall-hoofdtelefoonwebsite. De Motif ANC zijn beschikbaar voor pre-order, met een verzenddatum van 30 september.

0 Shares:
You May Also Like