Maak je tuin extra eng met deze slimme Halloween-verlichtingsdeals van Philips Hue

philipshuelloween

Iedereen houdt van Halloween, maar als je echt Halloween bent, probeer dan je tuinopstelling extra spookachtig te maken met wat slimme sfeerverlichting. Op dit moment, om het engste deel van het seizoen te vieren, heeft Philips een aantal smart home outdoor-bundels in de aanbieding. Verwijder niet-productlink. Dit is wat je kunt krijgen voor een goede prijs. Voor al deze bundels is een Hue Hub vereist om optimaal te kunnen profiteren van de Philips Hue-functies.

Als eerste is er een bundel met drie Econic Smart Path Light-uitbreidingen plus een 100 watt-voeding voor $ 375,96. Aangezien elke extensie op zichzelf meestal $ 130 kost (zonder stroomvoorziening), is dit een solide deal.

Als je iets wilt dat meer controle biedt over waar je lichten landen, bekijk dan de lightstrip-bundel voor $ 120, met een Hue-lichtstrip van twee meter en een bewegingssensor voor buiten. De lichtstrip alleen is meestal $ 160 en de bewegingssensor is meestal $ 40 tot $ 50. Deze lichtstrip werkt met Amazon’s Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant.

Ten slotte houden we ook van het uiterlijk van de Lily XL-bundel voor $ 272 met twee Lily XL-spots en een voeding van 100 W. Deze bundel wordt meestal verkocht voor $ 340, en een enkele Lily XL-schijnwerper kost meestal $ 150. Ook hier heb je een Hue Hub voor nodig.

Het is een goede dag om je enge tuin te beginnen met deze slimme huisdeals.

[Today’s deal: Philips Hue Halloween sale at Philips-Hue.com.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like