Maak domme apparaten slimmer met een vier-pack Kasa slimme stekkers voor $ 22

kasasmartplug

We hebben veel opgezocht over een betaalbare manier om smarts toe te voegen aan je bestaande koffiezetapparaat, tafellamp, ventilator of andere apparaten. Amazon verkoopt een vier-pack van 15 amp TP-Link Kasa Smart Plug Mini’s voor $ 21,86. Om de deal te krijgen, moet je de coupon onder de prijs op de productpagina knippen. Dit vierpakket kost normaal gesproken ongeveer $ 27.

Deze slimme stekkers hebben geen dure hub nodig. In plaats daarvan maken ze rechtstreeks verbinding met je wifi-netwerk via de smartphone-app van TP-Link. U kunt vervolgens schema’s voor elke plug instellen en deze op afstand bedienen. Elke stekker is ontworpen om slechts één stopcontact op een standaard muurplaat in te nemen. Dat betekent dat je er indien nodig twee kunt stapelen of ze door het huis kunt verspreiden zonder dat je andere spullen hoeft te storen.

De slimme stekkers van Kasa werken met Alexa en Google Home voor spraakbesturing. Ze werken ook met Samsung’s SmartThings en ze kunnen integreren met IFTTT. Dit zijn handige kleine slimme stekkers voor elk klein apparaat dat een helpende hand nodig heeft om een ​​verbonden apparaat te worden.

[Today’s deal: Kasa Smart Plug Mini 4-pack for $21.86 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like