Lutron voegt een slimme buitenstekker toe aan zijn Caséta-productlijn

lutron outdoor smart plug

De Caséta van Lutron is een van onze favoriete smart home-ecosystemen en omvat in-wall en plug-in lichtregelingen, slimme zonneschermen, ventilatorcontrollers en bewegingssensoren. Caséta-producten kunnen ook worden geïntegreerd met de Ring-familie van smart home-producten. Nu brengt het bedrijf de show naar buiten met de Caséta Outdoor Smart Plug.

De slimme buitenstekker van Lutron heeft een IP65-weersbestendigheidsclassificatie, wat betekent dat hij volledig beschermd is tegen het binnendringen van stof en water dat in elke richting uit een slang wordt gespoten (u kunt meer lezen over IP-codes in dit verhaal). Een ingebouwde timer kan worden geprogrammeerd om apparaten die op de slimme stekker zijn aangesloten een paar minuten voor zonsondergang en uit en zonsopgang in te schakelen met behulp van de Lutron-app.

In tegenstelling tot concurrerende slimme stekkers die werken via Wi-Fi, moet u echter een Lutron Smart Bridge toevoegen om het meeste uit de Caséta Outdoor Smart Plug te halen. Als u al andere Caséta-producten bezit, heeft u er vrijwel zeker al een. Het is in grote lijnen compatibel met andere slimme huistechnologieën, waaronder Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit en IFTTT, maar het moet vast op uw router zijn aangesloten. Als u de bridge op uw netwerk heeft, kunt u de slimme buitenstekker van Lutron ook bedienen met een van de Pico-afstandsbedieningen.

In tegenstelling tot de meeste van zijn concurrenten heeft de slimme buitenstekker van Lutron echter één stopcontact. Onze huidige favoriete slimme stekker voor buiten, de TP-Link Kasa KP400, heeft dubbele stopcontacten die onafhankelijk kunnen worden bediend via Wi-Fi. Lutron verwacht de Caséta Outdoor Smart Plug te verzenden, wanneer deze voor $ 79,95 zal worden verkocht.

0 Shares:
You May Also Like