Luister naar gratis audioboeken uit je lokale bibliotheek op je Sonos-speakers

sonos move2

Er gaat niets boven een boeiend audioboek om je gedachten af ​​te leiden van de actualiteit, en nu kun je er gratis naar zoveel luisteren als je wilt op je Sonos-speakers. Het enige wat je nodig hebt is een bibliotheekpas.

OverDrive, een bedrijf dat e-boekuitleendiensten voor openbare bibliotheken ondersteunt, heeft zojuist Sonos-integratie onthuld voor zijn Libby-app, waarmee je naar audioboeken van je plaatselijke bibliotheekfiliaal kunt luisteren.

De dienst is gratis, maar je hebt wel een lenerspas nodig van een filiaal dat deelneemt aan het Libby-programma. Het goede nieuws is dat volgens OverDrive meer dan 90 procent van de lokale bibliotheken bibliotheekkaarthouders toestaan ​​e-boeken en audioboeken te lenen via Libby.

Om te beginnen, moet je eerst de Libby-app voor iOS, Android of Windows downloaden en installeren, of je kunt gewoon naar de Libby-website gaan en je aanmelden. De Libby-app (of website) leidt u door het proces van het vinden van uw plaatselijke bibliotheek en het invoeren van uw lenerspasgegevens.

Als dat allemaal is gebeurd, kun je de nieuwe integratie in de Sonos-app gebruiken om je Libby-account te koppelen aan je Sonos-speakers.

De laatste stap is om te beginnen met het toevoegen van audioboeken aan je Libby Loan Shelf. Met de Libby-app kun je door beschikbare e-boeken en audioboeken van je plaatselijke bibliotheekfiliaal bladeren. Naast het luisteren naar audioboeken op je Sonos-speakers, kun je geleende e-boeken ook naar een Kindle sturen.

Geleende e-boeken en audioboeken worden automatisch geretourneerd zodra ze moeten worden betaald, en u kunt ook een e-boek of audioboek dat door iemand anders is uitgecheckt, in de wacht zetten.

0 Shares:
You May Also Like