LIFX voegt een nieuwe gloeilamp, slimme schakelaar en kaarslamp toe aan zijn slimme verlichtingsportfolio

lifx filament white teardrop

Fabrikant van slimme verlichting LIFX is van plan om deze week zijn assortiment Wi-Fi-lampen op CES te versterken en nieuwe gloeilampen en kaarslampen aan te kondigen, samen met een viervoudige slimme schakelaar. Ook van de tap: een groot herontwerp van de mobiele app van LIFX.

Als eerste is er de nieuwe Edison-stijl ST64-druppellamp van LIFX, die wordt geleverd met lineaire LED-filamenten en wordt geleverd in versies met smokey, amber en helder glas. De dimbare warmwitte lamp wordt volgens LIFX opgevolgd door een G95 filamentlamp.

lifx filament wit traan helder op

Net als de rest van zijn reeks Wi-Fi-lampen, is de ST64-traangloeilamp compatibel met Alexa, Google Assistant en HomeKit, en kan hij zonder hub worden bediend. De nieuwe gloeilamp is gepland om dit voorjaar aan te komen voor $ 40.

Vervolgens komt een viervoudige schakelaar die zowel slimme als “domme” lampen kan bedienen.

lifx-schakelaar starten

De vier knoppen met led-achtergrondverlichting op de LIFX-schakelaar (voor het eerst aangekondigd, hoewel niet fysiek getoond, tijdens de IFA-technologieshow in Berlijn afgelopen herfst) zijn niet alleen voor het in- en uitschakelen van lichten. Met de knoppen kunt u inderdaad ook verlichtingsscènes activeren, lampkleuren wijzigen en de helderheid aanpassen.

Omdat de Alexa-, Google Assistant- en HomeKit-compatibele LIFX Switch zowel slimme als niet-aangesloten lampen kan bedienen, kun je een “domme” lamp toevoegen aan een van je LIFX-verlichtingsscènes. Zoek naar de LIFX Switch die dit voorjaar in de uitverkoop gaat voor $ 120 ($ 100 als je pre-order).

lifx newproducts kaars digitaal wit tot warm tafel

LIFX pronkt ook met een afstembare witte versie van zijn bestaande LIFX Candle Color. Net als de kleurenversie van de kaarslamp van LIFX, kan de nieuwe LIFX Candle White to Warm worden bediend via Alexa, Google Assistant of HomeKit, en je kunt hem afstemmen van koel wit (6.500K) tot heel warm wit (2.200K). K). De White to Warm-kaarslamp wordt in de lente geleverd voor $ 30.

Er is ook een nieuwe op gaming gerichte LED-strip met biasverlichting met hoekconnectoren, handig om de strip rond de randen van uw tv te bevestigen.

lifx z tv 360 1

Als vervolg op de bestaande LIFX Z TV-kit (die wordt geleverd in een enkele strook van één meter), kan de nieuwe Z TV 360˚-kit tv-schermen tot 75 inch accommoderen. U kunt de mobiele LIFX-app gebruiken om geanimeerde kleurvoorinstellingen op te roepen, of u kunt zelfs kleuren op de strip “schilderen” met behulp van de mobiele LIFX-interface. De Z TV 360˚ kost $ 100 wanneer deze dit voorjaar in de uitverkoop gaat.

Last but not least krijgt de mobiele LIFX-app een complete make-over. De vernieuwde “App 4”, zo is mij verteld, heeft een veel visuelere uitstraling die is ontworpen om het veel gemakkelijker te maken om snel de lichtscène in een kamer te veranderen, of zelfs de kleur en helderheid van een individuele lamp aan te passen.

lifx app4 dashboard

Een nieuw ontwerp met tabbladen stelt u in staat om lichtgroepen rechtstreeks vanaf het dashboard te bedienen, terwijl een nieuw “Scènes & Effecten”-scherm u met één druk op de knop toegang geeft tot uw opgeslagen acties, scènes en favorieten. Er is ook een nieuw scherm Schema’s waarmee u uw verlichtingsschema’s en routines kunt maken en beheren.

De nieuwe LIFX-app zou volgende dinsdag langzaam moeten worden uitgerold, zei een LIFX-vertegenwoordiger.

0 Shares:
You May Also Like