LiftMaster voegt beveiligingscamera’s en slimme sloten toe aan zijn myQ garage-ecosysteem

liftmaster wifi garage door opener integrated camera

We graven de myQ slimme garagedeuropenertechnologie van LiftMaster om veel redenen, waaronder de lage prijs. Het bedrijf kondigde op CES verschillende uitbreidingen van dat ecosysteem aan, waaronder een beveiligingscamera, een complete garagedeuropener met een geïntegreerde camera en een slim slot ontwikkeld in samenwerking met Yale.

Als u tevreden bent met uw bestaande garagedeuropener, kunt u deze slim maken met Liftmaster’s Chamberlain myQ Smart Garage Door Hub voor minder dan 30 dollar. Maar als je tot nu toe ook een camera in je garage wilde hebben om een ​​oogje in het zeil te houden, moest je ergens anders winkelen en moest je een andere app gebruiken. Met de slimme garagecamera van LiftMaster kunt u zien wat er in de garage gebeurt, en hij heeft tweerichtingscommunicatie, zodat u met iemand in de garage kunt chatten.

slimme garagecamera 2

De Smart Garage Camera heeft een magnetische basis, zodat hij aan de behuizing van uw deuropener kan worden gehangen (mogelijk moet u een andere bevestigingsoplossing voor uw opener met een plastic behuizing bedenken. LiftMaster biedt een volledige montagekit die met elke deuropener werkt De lens van de camera biedt een breed gezichtsveld van 140 graden en heeft nachtzicht. Opnemen en streamen worden uitgevoerd in een resolutie van 1080p met een hoog dynamisch bereik. Er zijn abonnementen voor cloudopslag voor zeven en 30 dagen beschikbaar. Het is uitgerust met een dual-band Wi-Fi-adapter (2,4- en 5GHz) en kan werken in de extremere temperatuurbereiken die een garageomgeving kan ervaren: van een dieptepunt van -13 graden Fahrenheit tot een extreme temperatuur van 131 F.

Het myQ-systeem werkt over het algemeen met de Amazon Key In-Garage-bezorgservice, maar die compatibiliteit zal pas later in 2020 naar de Smart Garage Camera komen. De camera is nu beschikbaar voor $ 150.

Als het tijd is om uw bestaande garagedeuropener te vervangen, dan is de nieuwe LiftMaster Wi-Fi garagedeuropener met geïntegreerde camera precies hoe het klinkt: een slimme garagedeuropener met dezelfde geïntegreerde camera als hierboven beschreven. Dit is een model met riemaandrijving, dus het zou heel stil moeten werken, en het heeft een batterij-back-upfunctie, zodat de deur blijft werken in het geval van een stroomstoring.

yale liftmaster slimme hendel

De LiftMaster Wi-Fi garagedeuropener met geïntegreerde camera is compatibel met de Amazon Key In-Garage bezorgservice. Het is nu beschikbaar voor $ 450 (plus installatiekosten als je de dealer het voor je laat installeren).

De Yale LiftMaster Smart Lock is een sleutelloos hendelslotontwerp dat via een meegeleverde brug verbinding maakt met uw wifi-netwerk. U gebruikt de myQ-app om de activiteit van het slot te ontgrendelen, vergrendelen en volgen. Het heeft een 9-volt batterijback-up voor het geval de ingebouwde batterijen leeg raken. Net als de camera en deuropener van LiftMaster is het slot compatibel met de Amazon Key In-Garage bezorgservice. Het Yale LiftMaster Smart Lock zal beschikbaar zijn in twee afwerkingen – satijnnikkel en gewreven brons – wanneer het in het tweede kwartaal wordt verzonden. Het kost $ 260.

0 Shares:
You May Also Like