LiftMaster SecureView Ultra-stille slimme garagedeuropener review

LiftMaster 87504-267

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Tot de kieuwen gevuld met functies Geïntegreerde camera en verlichting betekent dat er geen extra apparatuur nodig is Brede integratie met smarthome-ecosystemen van derden

nadelen

Gevoelig voor het wegvallen van draadloze verbindingDuur

Ons oordeel

Deze ongelooflijk slimme garagedeuropener verdient zijn plaats helemaal bovenaan de stapel.

Als u uw garagedeur slimmer wilt maken, kunt u kiezen voor een retrofit-controllersysteem dat op uw opener wordt aangesloten – we hebben er veel bij TechHive beoordeeld – of u kunt de hele opener vervangen door een die alle slimme functies heeft ingebouwd in.

Dat is precies wat ik deed bij het testen van de LiftMaster Secure View Ultra-Quiet Smart Opener (LiftMaster’s model 87504-267), een topklasse garagedeuropener die zowat alle functies heeft die je zou willen in een garagedeuropener , slim of anderszins.

De lijst met functies is zo uitgebreid dat er eigenlijk geen andere manier is om ze op te sommen dan door middel van opsommingstekens. Dit is wat je krijgt:

2000 lumen door beweging geactiveerde verlichting (de sensor bevindt zich in de bedrade wandcontroller), die de hele garage verlicht wanneer u er een voet in zet, dankzij een strook LED’s die zich volledig om het chassis van de opener wikkelen. Een ingebouwde 1080p-camera die vanaf de onderkant van de opener naar beneden valt en naar behoefte (handmatig) kan worden gepositioneerd – een camera met tweerichtingsaudio. Ingebouwde back-upbatterij die de garagedeur (langzaam) kan openen, zelfs als de stroom uitvalt. Een stille, soepel lopende motor die de deur met minder geluid opent en sluit dan elke andere opener die ik ooit heb gehad. Geïntegreerde ondersteuning voor de myQ-app, die toegang tot garagedeuren op afstand, meldingen en functies van derden zoals Amazon Key ondersteunt. Ondersteuning voor Vivint, Ring, Alarm.com, IFTTT, Apple HomeKit zijn ook allemaal inbegrepen, maar houd er rekening mee dat Vivint-verbindingen moeten worden gemaakt via Vivint’s app, niet via hardware. Een vizier-afstandsbediening met drie knoppen voor uw auto en een draadloze controller die buiten uw garage kan worden gemonteerd.

Het enige dat u bij dit apparaat krijgt, is een rail en installatie, waarmee u een paar honderd dollar kunt verdienen, variërend (veelal) op basis van waar u woont. Hoewel het misschien mogelijk is om dit zelf te doen, heb ik deze opener professioneel laten installeren door een plaatselijke technicus die LiftMaster naar mijn huis stuurde. De totale installatietijd was bijna twee uur.

LiftMaster 87504-267

Het systeem is snel opgezet met de myQ app; Ik had al twee andere garagedeuropeners aangesloten via de myQ Smart Garage Hub, maar helemaal opnieuw beginnen levert vrijwel geen tijd op. Hier krijgt u toegang tot een groot aantal functies, waaronder on-demand openen/sluiten, toegang tot een live videofeed, een geschiedenis van open/dicht-activiteiten, een meldingssysteem dat u kan waarschuwen als de deur wordt geopend, gesloten of vastzit , of voor een configureerbare tijd open blijven staan, en automatiseringen die bijvoorbeeld elke avond om 22:00 uur de deur kunnen sluiten als u hem open laat staan.

liftmaster-app2

De enige extra die beschikbaar is voor de app is video-opslag (die allemaal wordt opgenomen bij bewegingsdetectie). Deze functie is niet inbegrepen, tenzij je een myQ Video Storage-abonnement afsluit: 7 dagen videogeschiedenis kost $ 3 / maand of $ 30 / jaar, of 30 dagen opslag kan worden verkregen voor $ 10 / maand of $ 50 / jaar (momenteel de helft prijs).

Bij het gebruik van de SecureView- en myQ-systemen heb ik maar één klacht gehad: het systeem heeft de neiging om de verbinding met mijn wifi-router te verbreken (alleen 2,4 GHz-netwerken worden ondersteund) – heel vaak in mijn ervaring. Hoewel het meestal binnen een minuut of twee weer verbinding maakt, heb ik tijden meegemaakt dat de opener een uur of langer offline was. Dat is een heel gedoe als u uw garage probeert binnen te komen, dus zorg ervoor dat u een fysieke opener bewaart – of uw HomeLink-systeem programmeert – als back-up. In een voertuig zijn dat sowieso handigere opties dan het omgaan met de app.

Afgezien van dat probleem lost de SecureView echt veel veelvoorkomende problemen met garagedeuren op. De mogelijkheid om nachtelijke deursluitingen te plannen en zowel pushmeldingen als e-mails te ontvangen als de deur openstaat, zorgt voor veel gemoedsrust, net als de mogelijkheid om een ​​videofeed te controleren om te controleren of alles in orde is. Ik heb drie garagedeuren en het is buitengewoon handig om ze allemaal beschikbaar en bestuurbaar te hebben op één app-scherm, inclusief twee videofeeds.

Met bijna $ 450 is het systeem niet goedkoop; maar eerlijk gezegd, het is niet zo duur gezien alles wat je krijgt. Een relatief high-end opener met slimme functies kost bijna $ 300, en deze komen bij lange na niet in de buurt van de mogelijkheden van SecureView. Als u uw garagedeuropener alleen maar wilt gebruiken, is het openen en sluiten van de deur; blijf in ieder geval bij een goedkoper systeem. Maar breng een week door met een luxe model als dit en je zult snel beseffen hoeveel je hebt gemist – en hoeveel impact het kan hebben op je huis.

0 Shares:
You May Also Like